Nothing makes me stronger than your fragile heart

Tja! Idag har jag vart i skolan sen åkte jag till täby och har tittat på breaking dawn. För tredje gången :) den är så himla bra! Fast bion va trasig i början så de vart typ 20 minuter för senat. Aaa alla fick typ damp. Sen har jag köpt tre saker på hm (eyeliner läpbalsam tröja). Har ni nånsin tagit slut på ett helt läpsyl?!? nä trodde inte de va


queens of twilight

Tittade nyss klart på breking dawn igen, laddade ner på tpb, det finns sånna där asdåliga videos där folk filmar bion. Men det duger och det var fett bra. Måste se den på bio snart också men typ ingen som vill.. Ska väl snart sova, men är inte ett dugg trött, endå sovmorgon imorn. Kanske ska börja titta på bratz filmen, har faktiskt aldrig sett bratz för jag har alltid trott de bara va leksaker. Men såg idag i skolan och de va sjukt kul... Cloe trodde skunken va en chihuahua :o

Get back asap

Tja! Har nyss tittat klart på Rise of the planet of the apes, en film om super smarta apor. Den var faktiskt skit bra trodde inte det. Rekommenderar den verkligen! Tittade också på en film idag som hette: Paul blart mall cop. Den va jätterolig hehehe :) Nu ska jag fortsätta titta på tangled som jag började på idag. Oj vilket filmigt inlägg det blev. slänger in en asbra låt också:


Länge sen

Halloj :) Min laddare har varit trasig men IDAG fick jag en helt ny sprillans! yes ! :D Är as glad. Har vart utan in data i typ två dagar så ni kan väl fatta hur de e.
Veckan har vart sämst förutom igår, såg Breaking Dawn part 1 och den var SÅ BRA! Asså jag grät under hela filmen den var jättesorglig. När bella dog. Och bröllopet var asfin, och ja man får se när dom har sex. Filmen var faktiskt över förväntan för jag har alltid så låga förväntningar och de e bra.
Nä nu ska jag dricka 1000 koppar kaffe och spela sims. Puss



lol

hehehhe gillar att den där spel saken på spotify är en såndär nyan cat på nyancat låtarna hahahahha :p världens bästa remix fresten!
klicka på bilden


idol

min data dör om typ en halvtimme. vad fan ska jag göra i helgen?? utan min data :( tittar iaf på idol nu, hejjar på moa och andre. har spelat mw3 idag rätt mkt de va kul men jag e så jävla dålig och ja gillar mer black ops för de e roligare banor. nä nu ska jag göra smör popcorn. puss


seg fredag

är så arg nu för ja har nt fått nån laddare. så kmr nog va utan datan i helgen :( sitter och tittar på videos på you tube, titta på den här asså dör från: 1:02 - 1:20


11-11-11

Hej! Just nu sitter jag i skolan å e på as dåligt humör. 1. Min laddare är trasig och datan dog 7 igår så har vart utan data sen då (men lånar laddare av en kompis :p) 2. Vi har extra matte/sv så ja får sitta själv ute och jobba för ja får nt va me på svenskan >.< Tur att det är fredag idag och kort dag.
Om två timmar äre 11.11.11 11:11 . Då ska man göra en jättestor önskan!


MW3 !!!

Shit! Taggat på nya cod !!! Men jag kom nyss hem från syn sam och jag: gjorde synundersökning, fick fler linser och provade glasögon. Vill ha nya !! Sen ska jag spela modern warfare 3 min brusha köpte de nys !!
Bra låt:


dagen

Japp, idag var det as segt i skolan! Sen åkte jag till täby, fikade och så med en kompis och köpte världens skönaste tröja på hm! Sen åkte vi hem till mig har tittat på två filmer: zombieland och over the hedge, fast typ bara halva. Nu ska jag duscha. Bild på tröjan. Puss <3


Matte !

Delar mattebok me linnea :p vi har rittat lite :)


spotify spellista

november! Världens bästa klicka och hör grymmaste låtarna :D

lite om skolan

japp nu är jag tillbaka i skolan då. Är dötrött gick upp halv 7 imorse... Och somna tolv.. Dör nu :( Vi ahr nytt case och schema så i det här caset har vi: Samhällskunskap, hemkunskap och matte. Fyra mattepass i veckan, FYRA! :( Annars var det rätt kul, man skulle låtsas att man va 20, jag jobba på mcdonalds tjänade 12000 kr och bor i lidingö. Sen skulle man gå till ikeas hemsida och välja möbler och se va de kostade att inreda.
Nu är det spanska och jag fick veta att jag fick VG + på spanskaprovet. Får alltid de! Vill ha mvg :p


igår färgade jag utväxten och håret lite ljusare :) är as nöjd

slut på höstlov

Japp, imorgon blire skolan då. Fyfan vad sämst, önskar jag var vuxen och slapp gå i skolan och jobba istället. Idag va jag med mika igen, vi fikade på ett cafe i vallentuna och dom har världens godaste chai latte! Det är typ kanel i. Smakade risgrynsgröt med socker och kanel as gott :) Nu sitter jag och äter lite kvällsfika.


musik


Dagen i bilder


Nu:

höstlov

wiiee älskar att det är lov! Det här har jag gjort än så länge på lovet: tittat på greys anatomy, harry potter, spelat die kurve och minecraft, och det enda ut jag har gått ut är till ica och köpa godis :p neeej faaan imorgon mst jag göra nåt min kropp är typ as stel av att halvligga i sängen hela tiden :(


goblet of fire

Tja, just nu sitter jag och äter mina favorit choklader geisha och marabou digestive, och tittar på fjärde harry potter filmen. Asså jag hatar verkligen harry potter. 1, filmerna är typ fyra timmar långa och sega. 2, harry potter överlever alltid, han är värsta hjälten och ska alltid räddas i sista sekund av något. Kan inte han bara dö nån gång? I den här filmen är edward med och ja hoppas han dör också hahaha!!  Nä nu ska jag sluta klaga och fortsätta titta puss!!!


han e min favorit, han e den enda coola

RSS 2.0