Sne värld

Tjeena. Bloggar dåligt igen för att ...... Jag tittar på ett program hela tiden. Är på tredje säsongen nu, haha. Har just gjort lite oboy och snart lite brustablett för jag har as ont i huvet. Har bara haft en lins på mig idag. Om ni bara kunde förstå hur cp det känns att bara ha 1 lins på sig, det känns som ena ögat är större än det andra. Nä nu ska jag fortsätta titta, puss puss


case

tjeena! Sitter i skolan i matsalen och chillar. har ingen aning om vad vi ska göra så ja har bara tittar på första säsongen av himym idag (; Snart klar (:
Puss hejdå!

(gammal bild)


himym

Tjeena! Har tittat på hela how i met your mother säsong 2 idag. Rääätt många avsnitt kan man säga, blev nyss klar. Och internetet har inte funkat å jag har inte pallat fixa (: Va även ute och spelade fotboll och gick till ica och ätit tårta så ja har inte legat i soffan hela dan (: Ska sova nu, imorgon ska jag titta på säsong 1. Fel ordning ja vet haha... Men ah ;)
Puss!!<3

god morgon

åå vet ni va vi ska lämna in datorerna på sommarlovet kmr döö ): ):
liksom alla mina bilder och filmer och ja allting är på den här datorn!
fett taskigt eftersom vi fick ju ha dom på jullovet??? och alla andra lov :o

aa är lite sur nu men ska äta frukost nu. puss

Who do you think you are, running around leaving scars

Har inte nåt speciellt att säga men ville bara blogga endå. Tittar på min katt som ligger på min matta och sover och kliar sig jämt. Han har fullt med småsår på kroppen som aldrig läker, han har verkligen sämst läk kött. Och så är han halt på nåt ben också. Man undrar ju vad han egentligen gör ute de 23 timmarna på dygnet han inte är hemma!
Apråpå ingenting så kmr här en bild från grönan förra veckan!
Gonatt!


23:03

Barcelona vann med 3-1! Rodriquez, sen messi, sen villa. Och så gjorde rooney mål.
Nu ska jag nog sätta på en film eller nåt, är rätt trött och så :) Lättare att sova när man somnar till en film visst äre så :P Hejdåå

Champions League

Slå på trean nuuu!
Det är Barcelona - Manchester United nu! Hejar på Barcelona :D
Visste ni att Pique som spelar i Barcelona är ihop med Shakira? :O De visste faktiskt inte jag xD


Sommar chips

Tjena, håller på att ladda ner två filmer nu jag ska se :) Men om 20 minuter börjar Phineas och ferb och efter det är det champions league final, det får man inte missa!!
Nyss såg jag klart lite av  Wild Child tror jag den heter, helt okej film. Juste hörde att Paranormal Activity 3 kmr ut i höst ;) (LÄNK)
Äter dom där Sommar bqq chipsen från estrella, asagoda och förpackningen e snygg :)


teve lördag

Sitter och tittar på mitt favoritprogram nu, och jag typ dör! Haha :P Har redan sett det här avsnittet men det är fett kul. Det är reklam nu iaf och snart börjar det igen :P Medans det tittar jag på lite fotboll också typ finalen från 08 eller nåt. Det regnar. Om tjugo minuter börjar Phineas och Ferb på diesney channel, haha vad töntig jag e men de e så roligt :)  Nä nu börjar det puss!!


lördag

Tja. Ligger i sängen och är typ rätt död. Vill så gärna somna om men har så ont i huvudet och halsen :( Gör ont när jag andas... Ska nog ta en halstablett, panodil brus och en dusch nu så jag kan göra nåt av den här dagen. Fast jag tror jag stannnar i sängen endå eller nåt. Om ingen vill göra nåt? Kanske kan städa rummet eller nåt annat tråkigt ;)
Igår såg vi paranormal activity 2. Hade redan sett den innan men haha den är lite creepy ju och det är så roligt att se folks reaktioner när dom blir rädda XD XD Så jag satt nog mest å skratta :P


Party rock is in the house tonight

Tjeeena!
Huset är rätt proppfullt av släktingar och människar. Har ätit feeeett mkt. Amerikanska pannkakor och lönnsirap, blää första gången jag åt sirap xd Har druckit rätt mkt också är fett mätt ... ja de är sånna där bålar och en är alkoholfri men inte den andra, alkohol e f1 mkt godare .. ((((; Det är jordgubbar i också oo: puss å hejdå!

FEST I HELA HUSEEET!



Vill oxo ta studenten :d

(dagens outift)

tröja - newyorker

kjol - la redoute

mössa - min syrras


Student!

HEJ ALLA, tänkte blogga nu. Imorse ringde alarmet halv 10, sen duscha jag, gick ner till centrum och hämtade bröd från stenugnsbageriet.
Sen sminkade jag mig och åkte till täby med min kusin. Vi åt på taco bar sen gick vi till Åva 1. Min syrra johanna tar studenten idag. Så där va jag ett tag.
Komhem för en timme sen kanske, har varit nere och visat min farmor vart centrum och blomaffären ligger.
Min mormor är också här. Det ska vara fest här eller de kmr massa folk på middag ikväll så det är fullt med saker överallt.
Nä nu ska jag gå ner och dricka kaffe. Puss!

De e usa tema.


Just nu

galetchill ;)

haha å jag vet , har världens fulaste ben :p

och en till sak ... jag har ingen nagel på min högra lilltå, antecka! xd


Stopp ingen mer får gå in på bloggen!!!

Hade vart kul att ha samma besökare tre dagar i rad ... hehe


Sjuk!!!!

Inte för att nån bryr sig men jag nyser hela tiden typ var tredje minut... ))):


26 maj

Hej alla!! Dagen idag var sådär. Först började vi halv 9 på ip för jag, sara, julia och linnea skulle hålla sexornas idrottslektion. Och det gick ju sådär kan man väl säga.

Sen till skolan typ en timme, gjorde no provet, sen åkte jag hem med 13 över 11 tåget. Slipper ju idrotten också eftersom vi hade lektion imorse :) Skönt!

Det är asavarmt nu. Har bytt om till linne och shorts och ska nog ut och sola. Är fortfarande sjuk men har blivit ännu mer förkyld! Usch :S

Det är typ bara 7 skoldagar kvar till skolavslutningen! De är massa studenter, utflykter, vittra vm och så vidare... Nice ;) Hare bra, puss <3


Kola såss

Tjeeenaaaa!
Sitter hemma  nu,  har nyss duschat, ska äta kolasås med strössel! Gillar inte jordgubbar elr glass så jag tar bara de :P Har ridit på ridskolan idag, gick sämst, höll på att somna ... Men nu har jag iaf linser på mej så jag slipper sätta i dom imorgon bitti! Och så ska vi ha idrottslektion för sexorna på morgonen ;) Bloggar mer då!

Puss!


1337 nu


Update från sängen

Tjeena. Ligger å myser under täcket nu (: Medans mina kompisar har no prov .. Haha ;)

Hihi känns konstigt med typ svart hår men de e asnice :D Nä nu ska jag nog fortsätta sova, puss <3

 


You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul


Jar of Hearts cover

Så grym!! Det är Maddi Jane som sjunger, hon är så sjukt bra e typ kär i henne haha


Före och efterbilder





Haha orkar inte...

Skulle trycka på "lower volume" men det blev bara högre och nu blinkar den också..!!!


Yes!

Whooaa nu kmr mamma och hämtar mej
Sålänge kan ni titta på världens roligaste hemsida.

•ß鮸ƒ∂

Jag är på ca 150 sekunder xD

Trött

Sitter i hallen just nu med Linnea. Det har varit rätt chill förmiddag för franskagruppen från Vittra i Sollentuna är här  och det är några snygga killar här också jag dööör (((((;
Väntar på att min mamma ska komma med halstabletter. Har ätit panodil de e fett gott men jag mpr endå dåligt vill åka hem.. Gör nog det på spanskan... Eller så kanske jag får schuss av mamma :P
Läs meloe.blogg.se
Fastnar inte riktigt på bild nurå är nästan osminkad... Aa det känns som jag e de eftersom jag inte har nå eyeliner.
HEJDÅ!


Gissa va ja och linnea ska göra nu


Ska dra ner till centrum nuu

Bussen går om tio minuter , ciaaoo


You know what it is!!!

Tja sitter å chattar lite me olika typer och har astråkigt!
Är ashungrig men mamma står och gör pannkakor haha :D
Borde egentligen blogga på meloe.blogg.se men ja glömmer alltid e så van vid att logga in på min xd
Nä nu ska ja va lite social puss :* <3

Pepparkakshus nudlar och evighetslång rulltrappa i rissne


Har engelska :)

Sista bilden e en gammal bild men de blev mkt snyggare med tre st bilder :P
Ska ha engelska just nu Camilla tar närvaro sen vet jag inte vad vi ska göra :)
Är asahungrig men de e inte lunch förän en timme :(
Mst stänga datan nu så hejdå!!!!

Gonatt

Snackar me lite folk och lyssnar på musik :) Har lyssnat på samma låt 40 ggr i rad nu xD Nä snart ska jag sova ska upp tidigt imorgon, puss<33


tre bilder

första bilden på casper som sover i en kartong, andra på när jag och sofia flätade felicias hår, tredje på när jag spelar btd4 på två datorer haha satsare :D


tja rolig video typ fast gammal


Ska duscha nu :) haha skratta åt den här fb liken:



så sant!!!!!!!!!!

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,,.,.,..,.,

sitter å chillar lite har tråkigt som vanligt :) har fett ont i magen av mätthet för att jag har druckit så mkt hallonsoda haha! kmr inte orka äta  middag men e as sugen :p juste igår vare första gången ja gick spökhuset!!!!! och alla har ju typ sagt att den va asläskig men de varen nt :( fett ovärt 40 kr egentligen, blå tåget va läskigare faktiskt! det hade kommit massa nya saker och nånting som petade en i ryggen i stolen! :oo scary shit

 


Massa bilder på mat från min mobil... lol!

Haha asså varför fotar ja alltid allt ja äter!! Har några tusen till bilder från typ dricka och sånt från espresso house men de räcker med en bild :)

Sry att ja nt blogga igår!

Men ja snoozade typ 45 minuter och va asstressad på morgonen. Typ åtta. och vet ni va, linneas shift knapp är paj så nu orkar jag nt göra stora bokstäver längre.
men iaf igår åkte ja moa linnea och julia till grönan. de va rätt kul. vi va där till smyginsläppet och åkte twister (nya träbanan) först. den va askul. och så vågade jag åka insane också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow!!! den va askul förutom första backen :D jag e asrädd för åka uppför backar haha. nä nu ska jag se vart dom tog vägen. sitter ensam i linneas rum har nyss vaknat. puss!


Laddar över lite bilder!

Yes, har änltigen lyckats klura ut hur man laddar över bilder från mobilen till min macbook. Så nu kanske de blir lite fula bilder i bloggen i fortsättningen. Synd att det nt funkar me mina kamera :/

Lite bilder från min mobil del 1:


Asgamla bilder bara satt ni vet ....     suddig bild på min förra medryttarhäst quigge... tinne julia och dorre

Rosa tåg och sen min data och sen tinne har julpyntat sin data


yäääh vem e suktad


Har mattelektion

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Typ alla i skolan nu, Linnea  , Katta, Julia
2. Personen du pratade i telefon med: Hem tror jag, minns inte vem.
3. Du fick SMS av: The mom
4. Du kramade: Julia

IDAG
5. Kläder: Jeansshorts, leggings, vit tröja
6. Bättre än igår: Vet inte

IMORGON
7. Är det: Lördag och bäst
8. Planer: Grönan med Linnea julia och moa
9. Något tråkigt som händer imorgon: Att kliva upp så tidigt kanske? Typ 8 elr nåt

FAVORIT
10. Nummer: 4
11. Färg: rosa och silver
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: ja
14. Humör för tillfället?: uttråkad, trött, dammpp:D

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: vakna, klev upp. stängde av larmet
16. Vad åt du sist?: gurkaaa
17. Vad irriterar du dig på?: skolan.
18. Tror du på distansförållanden?: vet nt
19. Vem tänker du på just nu?: jag
20. Tror du att personen tänker på dig med?: jarå
21. Vart reste du sist?: till skolan me bussen imorse
22. Vad gjorde du igår kväll?: duscha å sov å spela data
23. Liknar du din mamma eller pappa?: vet nt, antingen ingen elr båda.
24. Ler du ofta?: näää
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: min
28. Vilken färg har din tröja?: vit

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: har dom nåt slut?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: ja
31. Gråter du när du skadar dig?: nej?

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: nä, sådär
33. Vad gör dig glad?: Vänner och sånt
34. Önskar du att du var lyckligare?: ja
35. Är lycka överskattat?: nej???
36. Kan musik göra dig glad?: ja

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: ja mina vänner men nt familj
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: ja
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: nej..
41. Är du kär?: ja lite

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: hemliigt
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: ja
44. Är du en mobbare?: ibland :3
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: ja!
46. Har du blivit sviken någon gång?: typ

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: neeej fan
48. Favoritämne?: estet och rast
49. Värsta ämne: matte
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: nej



I skolan

Åh så trååkigt jag har. Orkar inte bli skoltrött när det bara är några veckor kvar till skolavslutningen. Är iallafall klar med lite skolarbete, har bara min novell kvar och undersökningen som jag inte fattar nånting av, plus att jag måste plugga till NO provet till onsdag. Har tagit lite bilder med olika effekter på photo booth, men typ ingen funkar... -.- Men här är några iaf. Och typ inga blir bra för jag sitter framför fönstret xD


Hur högt orkar trädet att nå

Tjeena bloggen. Hade tråkigt så ja fixa lite på min design. Faan att jag aldrig kan bli nöjd. Men NU fan, ska jag ha kvar den här. Så länge ja kan.

Fortfarande några saker jag mst fixa men orkar inte de nu. Och jag mår fett inte bra. Mår asilla och ont i huvet. Har knappt ätit lunch och middag idag och igår.

Ska nog lägga mig tidigt är grymt trött också, haha igår däckade jag direkt när jag kom hem typ halv 8... Men sen va jag tvungen att duscha så ja duscha och sen somna igen typ 9. Och vaknade några gånger på natten och såv jättedåligt. Men ja sov typ 10 timmar? Hur kan ja va så tröttt jämt!
Oj vilket kbry inlägg de blev nu, menneeh. Så äre. Puss


Skolaaaaan

Tjatja!
Sitter i skolan me dom vanliga, linnea julia och sara. Matte och case på förmiddan, sen ut på rasten och nu sitter vi i matsalen. Har egentligen idrott haha men pallaaaa. Vet inte när jag ska hem, tror ja tar 34 bussen. Å ja e fett tagg till lördaaag! :D

Vi har fixat vår blogg snyggare, aaaaasaaacoool ären nu! Linnea har gjort en header och så e bakgrunden fixat. Länk: BALALAL

Puss!

Hemma

Är så sjukt trött, känns som jag inte har nån energi alls. Orkar inte hämta laddaren, orkar inte duscha, orkar inte äta fast jag är hungrig. Är jämt trött! Och så himla otaggad på skola. Tur att man har så bra vänner så jag orkar åka till skola endå. Ska bli kul på lördag också :)


Lista

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Typ inget... Kanske mina fötter? Haha

Det roligaste jobbet du haft/har: Har inte jobbat.

När grät du senast: Igår

När skrattade du senast: Idag eller för några minuter sen :)

Vem åkte du bil med sist: Min syrra när hon hämta mig förra veckan

Vem åt du mat med sist: Åt klubbor med typ Julia? Men åt lunch med Sara, Linnea och Julia

Vem sov du hos sist: Linnea

Vem sov hos dig sist: Ingen aning, de va länge sen

Vad var du rädd för när du var liten: Allt som jag är rädd för nu, typ

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Haha vet inte, sångerska, veterinär typ.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: När jag bröt lillfingret, 1 gång.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina vänner och så..

Har du någonsin sportat: Ja, gymnastik och ridning.

Någon du ser upp till: Ingen särskild

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, mobil, ipod, busskort och lite till

Har du varit utomlands någon gång: Ja :)

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Ja

Snusat: Nej xD

Druckit: Ja men inte liksom vart full och så..

Har du piercing eller tatuering: Öronen

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snygg och bra personlighet. Men utseendet e viktigast hehe

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej eller jo kanske.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Nej

Storstad eller landet: Storsdag, men ja älskar landet

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Kattunge

Aftonbladet eller expressen: Expressen

McDonalds eller MAX: Donken såklart

Vin eller Öl: Öl

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga oftast

Sommar eller vinter: Sommar

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Tåg

Bil eller buss: Bil

 

Nu ska jag jobba lite med no frågor, vi har prov nästa vecka :) Har haft musik... Och köpt klubbor.. Och bärt världens tyngsta katt haha har ont i armarna av träningsverk typ haha haha :)


In da skol

Tog lite bilder på mig och mitt hår :) Heheh


Ny design

Har fixat lite med en design :) Inte helt klar men ungefär såhär ser den ut. Idag har vi åkt till centrum och köpt klubbor och gjort lite annat och nu är det spanska. Har prov. Och ingen vet i vad!!!! Faann :P Läs vår blogg gör det nu: meloe.blogg.se

Kvällen...

Dålig bloggning javet...
Har fixat på en design,
bloggat lite på min och linneas blogg,
ätit kinder maxi,
snackat med kompisar och ska kanske till grönan på lördag!

Pusss


Mellis

Älskaaa.

HAHAH!

Håller på och laddar ner lite roliga effekter till photobooth! Titta den här läskiga saken...
Asjobbig att titta på haha...


7 - Mitt bästa fynd

Är nog mitt favoritplagg också, köpte de på new yorker för bara 49 kr!! :D De e fynd


7 - Mitt bästa fynd

Är detta

10.23

tjaa . bussen va typ en kvart försenad fuck assåå. så ja kom lite försent till samlingen. alla tjejer i åttat typ 10 stycken bara haha? aa vi snackade om lite saker. ja satt typ bara å lyssna. nu har vi haft no (sexualkunskap) och nu ska vi ha engelska. vi börjar nu så nu mst ja stänga datan. pusssss

7:00 am waking up in the morning

Idag ska ja till skolan, gud så tråkigt. Hatar måndagar. Hatar alla dagar i veckan typ förutom lördag haha :P Har asbråttom att fixa mig har alltid de på morgonen men ja pallar nt kliva upp tidigare önskar skolan börja typ 10 istället :) nä nu mst ja sätta på lite musik och strumpor, pusss


NEEEJ :(

1-6 till Finland i hockey vm :( :( :( aja tvåa e väl endå bra för sverige!

Idag är 15 maj....

å de betyder exakt en månad till skolavslutningen :)
Och två månader tills ja fyller 15 :D

haha bild från förra året sommar avslutning i hjälmstaskolan,
ja e i den där svartvita klänningen a ni ser nog  mej..




ja typ fixar nåt.. vet nt och mitt hår va fulast haha dör typ grönt??! XD

haha pallaaa! :oo


rct

tja alla har spelat roller coaster 3 idag hela dagen :D Har gjort värsta dödsbanan med saker som kraschar och flyger ner i sjön hela tiden. hahaha blev fett sugen efter dom hära videosarna 1 2
haha ja dör :D nä  nu ska ja sluta spela :p pusss

Trea

Eric Saade kom trea :/ Ah men det är väl ok endå. Fast fuck italien som gick om preciiiis i slutet D: Den här  låten vann typ:


ESC

Haha ja låg och sov men sen fick ja veta att sverige ledde så ja mst ju bara se :) Haha sverige leder det tror man inte :) Har inte hört en enda låt då men sveriges hörde ja för ett tag sen :p

danny!:



heej

sitter å chillar och e trött :P har nyss spelat lite spel och så. ska nog titta på vem som vinner eurovision song contest :)
Heja sverige även fast låten suger... xD
Puss!

5 - Min favoritväska

Svårt för mina väskor är inget speciellt. Men de blir nog min lilla söta från ohio för den är enkel, helt ok liksom.




Haha haha fan va ja fick lust att spela de här spelet xD

Titta snubben 1.04 närmast han ba wtfff!!! D: Hahahaha



Snodd från dessies

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooooooov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Inget, satt lite vid datan, och så :)

Det sista du sa högt: "Dom här kakorna är fett goda" (ballerina kladdkaka)

Det senaste någon sa till dig: Minns inte......

Vad har du druckit idag: Oboy, saft, mjölk, vatten

Vad var det senaste du åt: Ett marie kex :d blää

Vad var det senaste du köpte: Kinder maxi i förrgår

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Soligt / molningt lite blandat.. Just nu sol... Lite kallt oxo

Godaste glassmaken: B&J wich'

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Sover du tungt: Jaa ;)

Drömmer du mardrömmar: Inte så mycket längre. Förut drömde ja de hela tiden men nu drömmer ja liksom små drömmar som ja glömmer bort efter 5 sekunder haha

Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte (:

Favoritklädsel: Hemma - mjukisar och typ en skön tröja och tofflor! I skolan, typ jeans med en snygg tröja till... vet faktiskt inte

Favoritlåt just nu: Right thru me + några till :)


Vad ser du om du tittar till höger: Resten av sängen, kuddar, stol, lite av skrivbordet, fönstret och snöret från persiennerna

Vad gör dig glad just nu: Musik

Vad ska du göra härnäst: Fortsätta med listan, sen kanske spela spel på datan

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: ...

Favoritgodis: Choklad :)

Kläder just nu: Samma som igår. Jeggings och prickigt linne

Sommarplaner: Sommarjobba, kanske åka utomlands, fylla år, chilla, sova, softa, sola.

Hur många kuddar sover du med: 3 just nu..

Spelar du något instrument: Nepp, men cello när jag va liten ;)

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig:
Vet inte, svår fråga.

Är du kittlig: På benen ja

Snarkar du: Ingen aning. Tror inte de..

Stjärntecken: Kräfta

Äckligaste insekten: Alla insekter är äckliga

Längtar du mest efter just nu: Kväll och sommar avslutningen


Judas

Tjaa bloggen chillar lite nu har hunnit göra mkt idag :) Vaknat, duscha, fixa mig, äta frukost + laga hamburgare, gå till lilli å hämta min mobil (glömde den i hennes väska i torsdas), storstädat mitt rum! Har dammsugit och torkat golvet ;) Och för nån dag sen städade jag och möblerade så att de nice nu :) Nu ska jag fortsätta med det jag gör nu. Chiillaaa
Haha. Drogar denna låt:


Gonatt :)

Är alltid asatrött på fredagar, vet inte varför men det är så jäävla skönt att lägga sig under täcket å mysa å sova :) Har iaf tittat på talangjakten och hockey idag :) Asnice att sverige gick till vm final :D De ska möta finland haha fett kul de kmr bli :) Nä nu ska jag nog sova. Mst bara säga att den här låten beskriver verkligen va ja känner nu. svårt att förklara men den e bra.. :)


4 - Mitt favoritplagg


Det här är nog mitt favoritplagg, jag gillar det för det är .. hm fint ? Dä men de passar till rätt mkt och ja gillat pärlorna på axlarna. De e från New Yorker. Obs de e baksidan på tröjan som syns :)

3 - Ett färgglatt plagg



Sorry för dålig bild men hitta ingen :) Ett jättesött linne jag fick från lilli i somras tror ja. Det är gult å rött och rätt så färgglatt iaf :P

Fredag 13 Maj

Tja alla, sitter på samlingen nu. Två dåliga saker: Min mobil är trasig, och bussen var för senad. Plus att det typ ska regna idag kanske skulle till skavlöten me nåra kompisar å chilla osv. Hoppas de nt regnar. Snart äre case sen svenska sen lunch (tacos yesss) sen matte sen sluut :D Och det är bara 1 månad och 2 dagar kvar tills vi slutar :P :) HEJDÅ

favvo lista

…rum i huset? mitt sovrum :)
…parfym? Kommer nt ihåg va den  heter just nu (:
…månad? Juli (fyller år, varmt, sommar, slippa skola osv.)
..tidning? Hmm... Solo tror jag, eller nån annan tjej tidning
…blomma? Ros, helst rosa eller vit
…glass? B&j
…bok? The host
…författare? Stephenie Meyer
…film? Tangled är min absoluta favorit, men har typ 3 till
…skådespelare? Har ingen speciell.. Jessica Alba är sjukt bra :) I The Eye  :)
…TV-program? How i met your mother, South park osv..
…musik? Gillar allt typ, men Pop, dans pop, latin pop, hip hop, r&b och rock
…artist/grupp? Många, typ Shakira, Linkin Park, Katy Perry, Ke$ha, An Cafe, Jennifer Lopez, Muse, Rihanna osv..
…låt? Metric - All yours, Hips dont lie, Animal - Kesha, On the floor, Snow scene, Flightless Bird American Mouth, Right Thru Me, m.m
…djur? Haha, är egentligen rätt rädd för djur, inte katt och hund osv :) Men det är nog Häst, Kattunge, Enhörning
…mat? Donken, tacos, våfflor, pasta m smör
…dryck? Pucko, Red Bull, Fanta, Cider
…godis? Choklad, gele-söta och sura godisar
…frukt? Tkr bara om annanas..
…krog/restaurang? Mc Donalds och Taco Bar, inga kroger
…färg? Silver, Rosa, Svart
…doft? Regn, rosor, parfym, varm häst på sommarn, god mat
…siffra? 4, 13
…sport? Fotboll, Ridning, Bob
…lag: AIK, Real Madrid
…plats: Hemma i sängen
…drog: Har inte testat
…fordon: Bil, tåg kanske?
…affär: ICA och New Yorker
…café: Espresso House
…skor: Vet inte, lagom fina med lagom klack :)

Linneam

Ska gå ut nu och möta lilli och vi ska hänga lite :) Skönt ute även fast de inte e sol :P
Hatar min sol glasögon, dom är så stora men blev fett med övertalad av att köpa dom D:




Magnum glass

Abo sitter hemma å chillar i mitt rum :) Va nyss i centrum med Julia och Sara :) Vi gick inte på gympan så vi har chillat i centrum från typ tjugo över elva :P Vi fick varsin glass gratis från pressbyrån! Mums! Jag fick alla tre :D Gud så goa dom va:


Got my drunk text on, I'll regret it in the mornin'

Har tråkigt just nu och e fett onöjd med min design :P Headern är egentligen bara tillfällig men orkar nt göra nån ny :d
Mst städa mitt rum.. Iaf veckan kmr bli bäst ;) Aa och jag har asmkt skolarbete jag inte gjort... Fuck.. Ligger efter i allt D: Och när va de sist ja va på en mattelektion egentligen haha? XD A de va nästan två månader sen.. Sjuk, prao, tandläkare, och massa andra saker ivägen :P Nä nu ska jag städa lite. Hejdåå


2 - Ett vitt plagg



Mina favoritbyxor, älskar vita jeans :) Chepa monday äre




All of the lights

Tjena! Chill dag idag men galet varm :D Åkte in till stan 2 med lillipilli och hon skulle till tandläkaren :P Nu sitter ja i stallet med Natalie :) Hon är as snäll bjöd mig på en snickers :) Och dom har soffor ch fotöljer här också :o


Onsdag

tjatja sitter me julia på hyllan nu :P vi har musik men vi ska sjunga och de vill vi nt göra asså ensam mot honom :o
aa chill dag idag va på första casepasset sen har ja vart ute och solat och badat i fontänen och vart me nåra :) snart ska jag gå om 40 min är de rast :P PUSS

Ballerina Kladdkaka ♥

Idag har jag chillat :) Solat, lyssnat på musik, tagit en lång dusch osv :) Har gjort mkt bra, jag har städat rummet och bytt lakan osv, tagit upp alla rena kläder, skrubbat kroppen, haft ansiktsmask, borstat tänderna osv...

Så nu har jag gjort mig förtjänt till lite ballerina kladdkaka, asså de e så gott :D Imorgon blir de asnice, jobbiga lektioner men slipper den sista case iaf för ja ska till stan/odenplan med en kompis och fixa en sak :D Och sen ridning :)
Puss


Rolig bild från idag xD Tog lite foton när ja spela fotboll :P

1 - Ett svart plagg

Bara för att göra det lite enkelt :) Har på dom här nu :P Från bikbok


Ny dag lista

01. Ett svart plagg
02. Ett vitt plagg
03. Ett färgglatt plagg
04. Mitt favoritplagg
05. Min favorit väska
06. Mina favorit skor
07. Mitt bästa fynd
08. Mitt sämsta köp
09. En outfit från senaste veckan
10. Det här skulle jag alltid kunna bära resten utav livet...
11. En oslagbar kombination
12. Om jag skulle dö så skulle det vara i detta...
13. Min drömoutfit

Just nu

Chillar ute på altanen. Det är 29 grader =)




Och oboy till det ! :D

Ps. Grön mellanmjölk är godast! :D


Rostar mackor

Hahahha :) Har tråkigt :) Kom hem för ett tag sen vi stack halv 3 ist ingen märkte nåt :P Aa nu rostar jag lite mackor.. vet inte vad jag ska ha på :( Pallar nt fixa gurka och de e typ de enda jag kan ha på xD

p.s grön bregott är de godaste smöret som finns!!!

perfekt färg


Varmt ute :)

Känns verkligen som sommar idag :) Har mina svarta shorts från Bikbok och ett svart linne från gina och en brun kofta som är aaasvarm. Men jag vill inte gå hur lätt klädd som hest :P

Nu är det samling och vi är ute och spelar basket, inte jag då, jag ville titta på men palla nt så nu sitter ja ensam i no salen för alla andra läser på sina samlingar -.- Sen äre case i aten :)

Juste vårt körsbärs träd på tomten blommar just nu det är så fint :) Obs inte det på bilden :P


BLACKOUT


Haha! Vafan äre jag har köpt?

Trodde jag köpte nån nice choklad med nötter i bara, trodde de va sån där choklad ni vet! Men vafan de e typ 0,0000000002 % choklad och resten nötter, havregryn osv? D:
Tittade inte så noga på paketet men jag blev lurad  :( Fett äcklig den e xD

Ser ni nån choklad? (förutom på plasten) Hahaha!


Note to self




C a s e

Tja ja e i skolan i alla fall :)

Har ätit rätt mkt nu så jag är mätt men det är dööövarmt i skolan. Asså varför kan man inte öppna fönstrena!!!

E i prepp rummet iaf men vi åt inte pannkakor. vi satt ute på ristorante sen till centrum och köpte lite gott och sola. Längtar till dagen e slut!!!

Då ska jag gå hem och vila. Imorgon ska jag ha mina svarta shorts och mina ballerina för jag dör i mina tjocka puma och jeans!!!

Haha rolig bild

Orkar nt skola

Jag sitter i matsalen med Julia Linnea och Sara och det är engelska. Men jag vet nt vad vi ska göra.
Sen är det pannkakor till lunch och jag tänker käka 20 st. Är så jävla hungrig vi åt ingen frukost xD Men jag kanske åker hem efter lunch för ja mår illa och är astrött. Nä nu måste jag jobba hejdå :D



Wanna get my hands in your khaki pants

Tja! Blogg.se har cepat så jag har inte kunnat blogga igår :P Men vi va i stan, åt på tacobar (7e gången ja äter ute den veckan haha) och sen åkte vi hem och sola och titta på två filmer (grown ups och satc 2) innan vi sov. Aa jag somnade innan filmen va slut.
Sen åkte vi till felicia och nu är jag i skolan och de e no. Sjukt tråkigt. Jag håller på att dö av trött het :P HEJDå

Danger is beauty I'll face it with a smile

Heej bloggen :) Vakna tidigt idag, ställde ett alarm på mobilen men då har jag mkt tid att fixa mig :) Ska ät frukost nu, dricker te och min syrra håller på att göra smoothie. Sen ska jag duscha noga för jag ska sova över hos en kompis till imorgon och då kmr jag väl antagligen inte kunna duscha på morgonen :) Och nu ska vi till stan snart, och sen ska vi göra en sak ni får se sen hehe ;) Pussn

Godnatt


It's invading my mind

Hehe, bara för att bilden inte har något med nåt att göra :d
aa ska titta på nån film nu men vet inte vilken :) Och har rätt tråkigt .. (-.(-.(-.-).-).-) såhär ser ni ut nu


Never say never!!

Har tittar på filmen idag, men är fortfarande inte helt klar haha! Har råkat stänga ner och minns inte vart jag va ... :( Men iaf, den är väl bra! Lite seg inget roligt hände men Justin Bieber e fan chill :) De va roligt när han sjöng one less lonely girl och dom tar upp flickor på scenen som typ får blommor :o dom gråter sönder typ :o


grillade mackor

Yeah håller nu på och försöka göra mackor i smörgås grill :) Det ser gott ut :D Har ost, tomatsås, och smör på/i. Mumssss


Super Bass


Yes!!


Haha, bloggar verkligen om ingenting när jag har tråkigt en ledig lördag. Ah ska testa marabou marang och nöt :D Hoppas den är god ;) Ska iaf sätta på Frozen nu, yeaah


Sötsugen

Hmmm ska nog gå till ica och köpa chokladpudding, kinder maxi, nutella eller ja vad som helst. Idag är det en sån dag där jag bara blir sugen på choklad och jag dör om jag inte får det nu!!!!!!!! PUSS
Och juste jag har tappat skänseln i fötterna för dom ligger i skuggan :|




13:25

Tja! Chillar ute i solen nu. Har dödat mitt ansikte med solkräm för jag vill inte bli röd elr brun så inte min ljusaste puder passar haha :P Problem.. Men iaf, de e typ 21 grader elr nåt. Har mina nya shorts. Ska sätta på nån film för det är så tråkigt att sola. Och ni bryr er så mkt ehehhehe men hejdåå



Friday

Tjaa! Nu bloggar jag. Idag var det rätt chill, nä ja skola. Men det var så jävla långtråkigt, så glad att praoen e slut!!!! Men på eftermiddan va de bara jag och en till trevlig tjej som jobba där. Det var hur mkt som helst att göra. Men sen var jag asglad när kl va 6. Så jag tittade runt lite i affärer och leta efter bikini men hittade ingen :( Men köpte puder iaf. Kom hem typ 8 :) Hejdååå


Strömavbrott

Japp om tjugo minuter är det strömavbrott till två. Asså fan inga lampor, ingen mat, ingen dusch (om det går på el?). Ah så jag mst fulladda min dator också..
Ah onödigt inlägg men jag känner bara för att klaga lite. En sak till bara det är bara 17 grader i mitt rum :(


Bikbok låt


Fuck ta SL

Hahah äntligen hemma. Idga praoade jag det var som vanligt. Köpte shorts där för 99 kr :D Sen mötte jag en kompis och vi åkte till stan. En snabbis bara. Sen hem var det kaos som vanligt med tågen. Alla linjer var inställa förutom typ 1, så inget mot vallentuna gick från östra. Så dom gick  runt och snacka så jag fick åka till danderyd, därifrån en proppfull ersättningsbuss utan luft till roslags näsby. Sen var det asförsenat, tåget mot vallentuna kom typ nt förän en timme. Men iaf jag gick till Tibble för jag hade tråkigt med nån snubbe och sen kom tåget. Yeah plus på det har jag asont i fötterna för jag har gått så mkt. Fml


God morgon

Tjatja :) Är vaken nuuu och dötrött. Igår låg jag i sängen och snacka med två kompisar i skype, sen typ kl 1 somnade jag och nu vaknade jag med datan uppfälld och allt bredvid mig fast utan batteri haha.
Ah idag ska jag köpa shortsen och en tröja jag såg på Bikbok. Har iaf mer pengar nu, mina tvåhundra kr har bara försvunnit på lunch dom senaste 3 dagarna.. :( Får ser vart det blir idag, kanske burger king? :)
Nä nu måste jag klä på mig och fixa mig. Har skitbråttom och ändå sitter ja och bloggar. Puss

Vafan :O

Haha mina lärare vet inte att jag praoar :P Har fått frånvaro hela veckan typ :P Hahahha fan va fult



En asabrasabra låt


Onsdag

Tjatja! Chillar galet och är trött i min säng. Lyssnar på musik på mina  ipodhögtalare, ashögt. Igår laddade jag ner mer musik (eftersom spotify har blivit så jävla efterblivet). Typ 6 album. New moon soundtrack, Eclipse, Satan i Gatan, My worlds, Love?, I am the dance commander, Cannibal, My words aucustic osv... CHill!

Men praon idag var väl ok, lite bättre faktiskt. För att jag hade mer saker att göra. Har lärt mig vika jeans. Och så har jag galjat och larmat massa kläder och hängt upp och sorterat i storleksordning. Och ätit på världens bästa Taco Bar.<3
Och bytt lite galjar, osv.... Jaja...

Imorgon ska jag ta med mer pengar så jag kan köpa lite kläder. Hoppas vi har nån mat hemma så jag kan ta lunchlåda :p Ah fett långt inlägg men här kmr en bra låt:


Judas


Döör

http://youtu.be/0ogJtX-Z7Xs

http://youtu.be/usBBcKuDo5c

Tisdag

Tja! Hård dag idag. Chill förmiddag, vi rensade och sorterade lite bland bikinasarna. Ååååhhååhåh hittade min snygga usa flagga bikini men bara underdelen :( :( :( Vill ha eeen! Det finns en på style by tyra som är sååå snygg! :D Älskar usas flagga :D



GAH jag dör!! Mst köpa en sån innan alla andra gör de :p hoppas de inte tar slut.
Men iaf, sen lunch på donken igen (hann inte bestämt mig för vad jag skulle äta på taco bar  :()
Sen sorterade jag och Julia (en annan praktikant där) tröjor, 5 fucking hyllor med 5 fucking högar med 8 fucking tröjor i varje hög. Jooobbigt, tog heeela eftermiddan! Flera timmar! Plus att det var supervarmt i lagret. Hahah det var verkligen galet mycket. Vi vek, sorterade efter färg och storleksording. Jag är fan pro på att vika collegetröjor nu!

Måndagsmys + Eclipse


Jennifer Lopez nya album Love? E skitbra :D






(obs gamla låtar)

Första praodagen

ABOOOO vilken seg dag. Fett ovärt att praoa ist för skolan. Nä ja skoja skolan suger balle. Men de va seeeegt, gjorde fan ingenting. Sorterade lite solglasögon och nagellack. Sen fick vi typ 45 min lunchrast, och på den tiden ska vi äta enda gången på dagen, 8 timmar -.-
Men imorgon ska jag äta en riktig fet jävla lunch på taco bar elr nåt så jag nt faints igen. Nä men ja va hungrig. Ah men nu har jag faktiskt gjort mig förtjänt till lite choklad och chips med guacamole och prinsess tårta. YES!


There's a fire starting in my heart.

Har fixat lite med designen för jag hade tråkigt :P Men det blev fett fult bara typ svart och vitt tråkigt :( Men imorgon bitti ska jag upp tidigt eller jag får lite sovmorgon eftersom jag åker med tåget 9.23 så typ en timme :) Men godnatt på er <3


Kina thai resturang

Tjaaaa! Är hemma från resturangen nu, de va rätt nice! Första gången jag äter på kina resturang hihi :) Jag år biff och ris. Och nån brun sås och tomat. De va gott förutom köttet :) Sen till efterätt fick jag glass med nån friterad banan (?) och sirap på. De va gott, skalet iaf :) A juste idag när jag skulle hem från linnea gick till tåget... :( Det är 3,5 km :o Nä nu ska jag sluta. Hejdå

Music


Videos



och del två HÄR den e typ bara 20 sekunder elr nåt


RSS 2.0