Don't you see that what you need is standing in front of you?

Hejhej. Idag har vart rätt chill, först badade jag sen började på en ny sim. Hon är snart "värd" 200 000 . Wow :P Ska sluta blogga om sims känner jag, men jag vet liksom inte vad jag ska skriva.
Imorgon ska jag faktiskt göra nåt! Det är att jag ska till optikern och fixa lite. Tar max en halvtimme haha. Första mars också! Nice! :D pUss
.

I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down

Hej, tänkte bara blogga lite snabbt. Att nu åker jag :P Ska till Vilundabadet Medley i Upplands Väsby. Nice. Tjarååå

The clouds are rolling in Because I'm gone again

Asså jag borde verkligen sova nu, ska upp om  tre timmar ..... eller ska jag skita i att sova inatt? Fast då kmr jag drungkna i polen imorgon :( -.- Kom på att jag har spanskaprov efter lovet, eller vecka 11 tror jag, shiiitt!! :( Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så nu lägger jag på. Känner att jag börjar bli rätt efterblivet trött nu, haha :P Pus


Hit me with lightning

Woow, idag är det sista februari.... Nice! Så himla skönt med korta månader! =) Idag ska jag typ bada :) Haha onödigt inlägg...

Men jag måste bara visa bild på min coola pool som jag blev så nöjd med på sims =) Fontän och allt! Haha..... Men ni ska se resten av huset, det är helt galet :o Asså skitstort och asmkt saker på tomten, tog typ 4 timmar att bygga och inreda xD


The lights go on, the music dies

Heej. Känner att jag bloggar lite dåligt, för att vara jag. Men jag har ju varit rätt upptagen hela dagen med ni vet vad. Haha. ;P Och den där blogglistan skiter sig totaalt känner jag, haha :P Och ni får fler sims bilder haha!:

Typ två dagar innan hon dog. Hon hann precis träffa sitt barnbarn!

 

Har faktiskt aldrig levt en sim ända tills den dör :P

 


Ännu mer sims

Hej! Jag kan inte slita mig från datan tror jag är beroende av sims! :(
Närå men nu har det gått bra! Är fortfarande på samma tjej och hon är gammal nu och hennes barn är tonåringar. Juste jag lyckades uppfylla hennes livsönskan, första gången jag lyckas med det! Så jag fick massor poäng och köpte en teleporteringsmaskin bland annat, för typ 75 000? ;) Nice!


The colors of the rainbow so pretty in the sky

Heeej nu tänkte jag blogga igen för jag har inget att göra. Eller jo föresten det har jag. Ska spela sims igen. Det är typ det enda jag bloggar om. Lollololol. =) Lyssnar på lite musik också såhär lite chill.


Lördag

Shit, bloggar verkligen sämst när jag är ledig och inte gör nåt. Men idag har jag haft fullt upp. Har spelat the sims 3 hela dan och det är så kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det började med en tjej som var ungdom, sen träffade hon en kille och fick honom att göra slut med hans fru. De flytta ihop och gifte sig. Sen fick dom två ungar och skildes. Nu bor hon (som är vuxen nu, nästan "åldring") med sin dotter och son som är tonåring och barn. Haha okej nu vet ni =) Nej men jag har spelat på samma familj hela dagen, wow!


Rubrik

Godmorgon! Nu ska jag spela sims. Det var bara det jag ville säga.
Puss

Orangea naglar =D

Haha okej man ser inte mycket då, har tagit med webkameran på datorn, man ser de haha xD Lol fail :3 Målade mina naglar orange - röda idag, man blir så sugen på att måla naglarna nör man läser elins blogg :P Men mina tånaglar är fortfarande turkosa :( Pallade inte fixa de hehe.

Men jag försöker ju spara ut mina naglar och det är svårt eftersom jag alltid river bort eller på nåt sätt tar sönder nageln! Men man vill ju inte pajja sina naglar om man har en fin färg :P


THESIMS3

Ah nu är jag hemma från mina kussar och moster. Dom är så söta Andreas är 6 år tror jag och Linus är kanske 1-2 år, minns inte riktigt. Aa men dom är typ fett awesome.
Spelar the sims 3 igen de e så kul! Men 2 är mkt bättre men det går inte på macintosh. FAAN! Aja trean går bra =)
Och titta jag har värsta koola strål kastarna på tomten. Nice!





Äre föresten bara jag som alltid är typ bara en eller två personer? Asså jag orkar verkligen inte vara fler än två simmar! Man hinner liksom inte :S

Åh idiot -.-

Asså jag FATTAR inte vad som är fel på min katt. Han ska alltid förstöra saker och väcka mig på natten! Jag har ju lite glas och koppar osv över sängen på en bräda då, och casper hoppar ALLTID upp och välter ner saker, aa inatt förstörde han den här koppen som är min brushas älskade. Looool!


God morgon

Haha, idag är det en annnan bild då. Lite rolig :) Ja så nu har jag vaknat. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, bara chilla typ. I veckan fyllde min kusin år (han föddes på henes 30-årsdag) så jag kanske ska med till henne idag och fika och så. :)


Daniel Paris

Haha, sitter och tittar på videos på youtube på vakna med de voice med daniel paris. Han e så jävla skön. Jag typ garvar ihjäl mig galet. Min stora idol typ <3


Torsdag kväll

Chillar rätt hårt nurå.  Har nyss tittat klar på trassel. K.

Haha och det är en asrolig del i filmen (spoiler varning) när Eugene aa elr han den där killen vaknar å så drar hästen in honom i buskarna, ah det är exakt som i Paranormal Activity (när tjejen vaknar och blir utragen i hallen av en demon? Är med i andra filmen också fast hon dras ner i trappan och så) Hahaha jag dog när jag såg de! De e så likt satt jag dör. Fast de svårt att se på bilderna ni mst se filmen.





HAHhahaha jag dör!



LOL!

Rubrik

Idag orkade jag faktiskt laga mat till lunch/frukost, brukar bara ta typ drickyoghurt elr nåt innan stalllet... Gjorde nudelsoppa så ah , jag överkokade dom som vanligt -.- Och jag måste ta värsta mycket vatten för de e skitstark D: Man typ dör.. Ehehhe.


Torsdag

Heej!
Skulle egentligen till optikern idag / nu men jag vaknade nu hehe så jag hinner inte eftersom bussen går till stallet 15:15. Spelade sims imorse med somnade typ 7 men nu kan jag inte sova mer :/ Ajja det kommer fler sovmorgnar det är ju lov ;)) Puss!

Trololollol

Hej! Hhhiihii hittar ni mitt namn i rubriken? LOL
Jag är så tråkig haha. Ska nog sova nu, ska upp tidigt imorgon. NEee senare idag blire då.
Ni får en random bild på mej:

03:11

Usch, är fett trött men kan inte sova :S Somna typ tio? För jag var så 7kt trött, och nu vakna jag för en timme sen kanske. Aja, skönt att det är sovmorgon imorgon iaf. Ska nog titta på film nu, puss

Film kväll

Sitter med min mysiga vikinga tröja nu, ska sätta på Hachiko nu! En film om en hund, jättesorgligt. Efter det ska jag nog se Tangled, beror på hur trött jag är! Har tittat på fett mycket filmer, men sen i slutet av veckan ska jag se hur många jag har tittat på haha! Aja nu ska jag titta pusssn!
.

fanta

Hej folks!
.
Förlåt fött ja nt har bloggat så mkt. Ska jag berätta om min dag? Ok, då kör vi: Vi sluta halv 2 ungefär, medans dom som hade matte fick sluta typ tre.... hahahahah! =DD
.
Sen åkte jag till centrum, sen till veda. Vi hade köpt lite gott (läs: mycket) och vi fick rätt mycket tid så vi tittade på Paranormal Activity 2! Tycker alla ska se dom filmerna, dom är bra och lite läskiga. Men det var inte särskilt läskigt ifag eftersom de va dag och allt.... ! Här är trailern:
.

Sista skoldan!

Sitter i skolan nu, vi har caseavslutning. Jag, Sara och Linnea har ju gjort en hemsida för skolarbete. Klicka här så kommer du till den.
Så nu skulle vi typ presentera den för resten av gruppen, det gick väl bra, nu lyssnar på vi andras redovisningar. Sen ska vi skriva omdömen om folks hemsidor.
Nice. Skönt att de e lov sen. Hahah juste imorse va de typ 20/21 minusgrader ute!!!!!!!!!!!!!Insane :O
'
Bra låt:

Something that i want

Har fett tråkigt nu .__. har sett två filmer nu, en efter skolan och en nu. Dear John och She's the man. Den andra har jag sett typ 1000 ggr för flera år sen men ja ville se den igen. Den första va rätt bra, men inte så jätte. Det gick så fort! Eller ah de svårt att förklara man måste se den själv. Haha, och det är samma kille som är huvudrollen i båda filmerna, haha!

Dag 25 – Min favorithögtid.

Jul =)
För då får man passa paket ! Och det är lov och allt xD

OBOJ

Hej! Nu är jag hemma från skolan. Äter mackor med majs på, oboy och fil med socker + kanel! Kan inte äta filmjölk annars, för surt hihi =)
Jag ska sätta på Dear John på datan nu (Looool!). Hoppas den är bra. Puss!
.

Hej bloggen!

Nu är det lunchrast hihi =) Jag har varit på ica och vi har köp semlor, chokladpudding och pucko mums. Spelade cs idag på förmiddan jag har typ blivit fett bättre (: Snart tar batteriet slut så jag mst sluta nu, puss!

.

JAG:
1. Vart är ditt första boende?
En lägenhet i sumpan (sundbyberg)

2. Vad vill du bli när du bli stor?
Tuff

4. Har du långt hår ?

Nej

5. Vilken hårfärg har du ?

Brunt

6. Sminkar du dig ?

Ja

7. Har du haft sex senaste månaden?

Nej

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Vita

9. Har du kysst någon idag ?

Nej

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Ja

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

mamma

3. Hur många syskon har du ?

3

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

"Det gör jag ju ändå" när hon fråga om jag inte skulle frysa med strumpbyxor

5. Hur många ställen har du bott på ?

3

6. Vem i din familj stör du dig mest på
Min pappa

7. Vilken familjemedlem är snällast?

Vet inte, min syrra kanske


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

Idag typ i skolan?

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Nicole

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

Nej

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Linnea typ, sen 6års

6. Vem känner dig bäst?

Vet inte, ingen

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

nej :P

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

ibland


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

jarå

2. Klä dig annorlunda ?
nej

3. Vara dig själv ?
ibland

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Typ

5. Pierca dig ?

ja

8. Vara omogen ?

Beror på
9. Äta småkryp ?

usch nej


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

Några veckor sen kanske?

2. När var du på semester senast ?

I somras kanske

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Rosa och lila-vit

4. Är ditt hår tråkigt ?

Ja -.-

5. Vem såg dig naken senast ?

Öh, ingen? Mamma när jag föddes kanske? haha

6. Hur ofta duschar du?
Varje dag

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

beror på när jag blir trött och så
8.När var du senast otrogen?
Aldrig


Moves, I like to make 'em

Hade egentligen tänk titta på filmen Dear John, men jag hinner och pallar inte nu. Får göra det imorgon. Måste måla naglarna, ladda ner nya låtar till podden , äta osv. Imorgon är det tisdag. Hej.

Mean Girls 2

Haha har tittat på Mean Girls 2, fyfaan va dålig den va! Sämst film asså :P Varför försöka göra en tvåa på filmen Mean girls liksom, asbra film ju!? Ajja jag pallade inte titta hela haha :PP

Snake =)

Hihi, sitter och spelar snake, på youtube haha!
Vet du hur man gör? Gå in på en video, och pausa i början (0:00).. Sen ska du typ trycka på upp-pilen och vänster-pil samtidigt, å sen äre bara att köra .. typ? Ahahah de e askul man kan välja bakgrund och så ;) Ta fullskärm också!

lol


Wow!

Haha, titta va snygg min facebook profil e..... ;))

Ch1lll

Hehhehe, skola nurå. Borde jobba då men vi har en rätt enkel veckouppgift.
Typ rätt många e på museumet men jag pallar inte xd
Väntar på att dagen ska ta slut! Är så hungrig! Och jag är fortfarande dålig, gillar inte att va sjuk :(
Ajja nu ska jag inte klaga mer. Meeen hahaha jag dör, hatar när låtar inte finns på spotify! Så jag får lyssna på Tangled soundtracket på youtube, just nu låten When will my life begin, och efter det Bruno Mars Today my life begins... LOL! :P :P :P

50 stycken disney filmer


.
Haha, visste ni att Trassel är den 50:e disneyfilmen....? Aa det tror jag men endå, fett coolt. Och jag räknade en gång, jag har typ bara sett 30-40 disneyfilmer, de e asmånga jag inte har sett? Känns inte som de är så många! Flera av dom där på filmen har jag aldrig ens hört talas om haha..! Har ju typ sett asmånga när jag var liten, minns inte riktigt alla... Men Tangled är nog den absolut bästa disney filmen!

Remember Me

Haha, samma överskrift två inlägg i rad men ajja den filmen såg jag. Och den var så sjukt hemsk asså!!!! Ni borde verkligen se den om man inte har gjort det, asså den e skitbra men hur sorglig som helst. Speciellt slutet. :(( Ska typ försöka sova nu ingen rolig e inne att snacka med men aah har så ont i huvet och halsen xD Onödigt inlägg typ hahhah :P :P :P Pussss å kram
.
.
What­ever you do in life will be insignif­i­cant, but it’s very impor­tant that you do it. Because nobody else will. Like when some­one comes into your life and half of you says you’re nowhere near ready, but the other half says: make her yours forever.

Remember Me

Sitter och tittar på film nu för att bli trött :P Skola imorgon usch............
Ajja, äter choklad också, inte riktig det är sån där blockvhoklad smakar inte lika bra men det får duga  nu. Och te med honung för jag håller typ på att bli sjuk, har sovit lite dålig ju, bara 12 timmar inatt... Usch :(
Ska titta färdigt nu, hörs imorgon gonatt

Solen är väl en stjärna?

Ja men det är väl så? Solen är en stjärna och alla stjärnor är solar, osv. ELler hur?
Men vad händer fall "vår sol" får stjärnfall? ;o Dör vi typ då?
lolololololololo

baby got back

Shuulululullulululululu.
Dom där daglistorna med första dagen och första bilden jadufattar , är typ fett seg med dom och så. Hoppar över vissa för jag kan inte svara på alla xd Så det blir lite cp.
Idag är söndag booooring. Men imorgon är det ny vecka men den e kort för på torsdag är det spårtlååååååv hhehe.
Slut

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.


För att de e kul xd

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Ah haha, hitta typ ingen normal bild då.... Jag åt höger linnea på vänster hennes blogg http://shitlinnea.blogg.se

2012

Hihi, japp om 1 år 10 månader (imorgon) är det dagen då jorden ska gå under haha :P Nä men ärligt nurå. Såg filmen igen nyss, eller jag såg ju halva igår  morse typ. Shit, de känns som typ en vecka sen.
Är så sjukt trött, har typ inte sovit på ja vad blir det nu... Fredag kl 07 haha. Typ 44 timmar.  Ojoj! Det är nästan två dygn bara 6 timmar :) Men jag har typ ont i huvet och är yr, men inte särskilt trött. Ahja ska läsa lite bloggar sen sova. Puss!

ÅÅ fan -.-

Är inte ett dugg trött, men vill sova..
Ska nog titta klart på 2012 om jag pallar ...
Å jag vill ha sommar så jag kan ligga ute och sola och sova! ::((((

fakta om mig

Utseende
1. Vilken ögonfärg har du?: Grågröna
2. Hur lång är du?: 1,68
3.Vilken hårfärg har du?: Brunt
4. Långt eller kort hår?: Kort
5. Piercingar?: Nej bara öronen
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: Grön-bruna
7. Hur lång skulle du vilja vara?: 1,60
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Blont eller brunt
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Aslångt
10. Skulle du vilja ha piercing?: Naveln och någin i ansiktet, kanske näsan
11. Har du lätt för att bli brun?: Nej

Senaste du
11. Åt ?: En geisha godis
12. Drack?: Fruktsoda
13. Fick sms av?: Annika
14. Du kysste?: -
15. Senast sa du?: Vad var det senaste jag sa?
16. Kramade?: Ja du det minns jag inte. 
19. Du spydde?: Länge sen kanske 3 år
20. Du skrattade riktigt mycket?: Inatt garvade jag sönder åt skype och när vi snacka om några personer.... HHAHA! Dör när jag tänker på de.

Kärlek
21. Är du singel? Ja
22. Förhållande med? -
23. Ditt längsta förhållande? -
24. Med vem då? -
25. När någon säger din första kärlek?
26. Har du varit/är riktigt kär?: Inte riktigt jättekär
!27. Gillar du någon just nu? Njäe :P
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: 0
29. Vill du vara singel?: Nej
30. Vill du gifta dig?: Ja kanske sen
31. Vill du ha barn? Ja två st tjejer
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: Igenting

Vänskap

32. Den som vet mest om dig? Ingen eller jag vet ju..
33. Den vän som du har känt längst? Linnea har jag känt sen 6års? ;)
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän? Nej båda
35. Någon du saknar att umgås med? Ja kanske
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Vet nt
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Anne-sophie i frankrike.. heheheh. nej men annars bor folk nära
38. Den du har mest minnen med? Jadu det minns jag inte!
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: Typ nt

Övrigt
42. sport?: nej
43. galen eller lugn?: lugn...
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Haha nä! Jag sjunger hemskt, det kan iallafall Tinne säga efter inatt =)
46. Har du hört att du borde bli modell?: Aa..
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Snygga underkläder
50. Vad tänker du på just nu?: Att jag vill sova..................Fast nej

zombie

Usch, det är så läskigt... Fast nä, men det är rätt tråkigt.
Har sovit lite på eftermiddan sen åt jag tacos. Mumsigt.
Vill spela black ops men ingen jag känner har typ de eller live.
Åååh synd. Vi har köpt en ny teve också en mycket bättre och större en den förra, så skönt när ja ska spela.
Aja nu ska jag nog titta på film pusssss
.

Coca cola

Haha, jag dör.... Är så sjukt sliten nu, ser helt cp ut xD Osminkad och allt, usch :S

Lördag

Heej! Jag klarade att va vaken hela natten. Blev inte så jättemycket counter strike mer film typ. Tittade på tangled, tusen ggr starkare och halva 2012.
Snart ska jag hem. Tinne vakna för kanske en timme sen. Jag mår feeeeett illa :/ När jag kmr hem ska jag duscha sen sova... åå så skönt.
Puss!

lalalallala jag har trååååkkkk

Ååå vad ska jag göra nu i 4 timmar.... Väcka tinne? titta på film? spela spel? sova?
Första alternativet ör nog rätt farligt, och andra så kommer jag kanske somna. det finns typ inga roliga spel och sova kan jag inte göra för isåfalll kommer jag sova hela dagen och vända på dygnet... Å svårt! Åker hem kanske 11 så jag inte dör. Menneeeh... Haha vi har bara käkat 2 gorbys av 10 hehe :P Ni ba k. Jag bloggar för jag har ing1 att göra.

04:42

Hihi jag har tittat på Tusen gånger starkare nu :) Den var typ rätt konstig haha. Hatade den typ -.-
Menneeeh det går sådär. Tinne har däckat i soffan och är skittråkig så jag sitter här och lyssnar på musik. Är lite trött men ja klarar de nog. Puss på errrrrrrrr

Just nu

Hihi, det går typ bra, vi ska köra ALLA banor på cs, har kanske spelat tio haha...
Måste pausa lite ibland för att käka å så =) Pusssssssssssssssssssssssssssssssss

He's been livin' in a pure illusion

Hihi har tittat på Tangled igen, asså det är typ världens bästa film...!
Se den! Och låten i slutet är så bra men den finns inte på spotify :(
.

We're pretty and sick, we're young and we're bored

Heeej!
Japp nu har Tinne spelat badminton och nu sitter vi och chillar ensamma i hennes lägenhet. Vi har asmkt mat också hähä, en påse med piroger, varsin 2 l cola osv. Nu är vi redo för natten!
.

Fredag

Så jävla chill alltså! Astråkigt idag i skolan... Men nu är jag iaf hos Tinne, snart ska hon till badminton och ikväll ska vi lana cs. Så jävla kul. Käka piroger hela natten hihih =)
.
Byee!

Mysofobi

Haha , jag älskar wikipedia. Ajja jag har tittat upp vilka fobier jag har då...
.
Akrofobi
Mysofobi
Nekrofobi
Ornitofobi
Iktyfobi
Aerofobi
Entomofobi
Automysofobi
Klaustrofobi
.
Haha, känner mig väldigt feg... ): Men dom är typ rätt vanliga så de chill, men haha visste ni att man kan vara fobofob, alltså ha fobi för fobier? Hahahah jag dör!
.
Haha men det här slår allt.......:
.
.
Hippopotomonstrosesquippedaliofob - skräck för långa ord

It's time to lose your mind and let the crazy out

Hihi, har tagit en fet lång dusch nu, kanske 1 timma, så skönt! Älskar att duscha i flera timmar typ, och dunka musik medans... Man måste ha typ på super-duper högsta volym för att det ska överrösta vattnet! =)
Juste haha, hittade en gammal bild på min gamla blogg, nice va? ;)  Det är typ för jättelänge sen, Ebba och jag posar galet haha, eller iaf jag ebba typ provar nån tröja =)
'

Sex, Drugs, Rock and Roll. Weed, Speed and Birth Control. Life's a bitch and then you die, so fuck the world and let's get high

.

wooot


Where they go hardcore and there's glitter on the floor

Hihi, nu har jag varit i stallet och lekt med pållar. Ni bryr er så mycket om vad jag gör haha..
AJjjaa.. På hemvägen fick bussen damp och bakdörrarna öppnades (precis där jag satt) och bussen va tvärnitade haha, mitt i backen och vi körde typ i 120. Och sen körde den ända till centrum fick gå hela vägen hem -.-  Han dissa min busshållsplats buhuhuh...
Aja nu sitter jag vid köksbordet och chillar. Ska äta sparrissoppa nu, så gott! Sen blire nog pannkakor om ja orkar :D Bye xoxo

Hahahah


Hihi te med digestive

Hehe älskar smör <3

13:35

Tråååkig dag. Tråkig idrottslektion, jag suger på typ allt.  Nu ska jag fixa nåt att äta dör typ snart.
.
.
Bild från i somras. Hahaha. Lolllll!! Jag vill ha sommar inte dumma vinter!
.
xo

I'm wearing nothing but a smile, let the sun play on me for a while

Lalalalala..... Sitter och väntar på att jag ska till skolan. Chill dag idag. Jag behöver bara använda datan på förmiddan så jag behöver ingen laddare med mej =)
.
Asså jag dör fall bussen e för senad. Som den har vart hela veckan. Det är så kallt och jobbigt att stå och vänta på bussen 20 minuter :P
.
Asså jag säger inget viktigt kan lika gärna sluta haha puss

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Hihi på hemkunskapen i somras/höstas typp =)) Jag ser så kool ut! Visst passar jag i köket?

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Asså, jag kan inte eller har aldrig kunnat, prata med någon om allt och så. Men isåfall skulle de nog va Linnea kanske :P

Dag 20 – Min favorit film.

Ja, Tangled är nog in absoluta favoritfilm. Så vacker och fin! Nog den bästa Disney filmen. Men andra filmer jag gillar är Inception, Salt, Eclipse (The twilight saga), m.m

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Hehe doresa då som är till vänster. Ja har typ inga bra bilder på henne hehe typ tre sånna här haha hon e bra på att gömma sej för kamran =)

When the light hits your eyes, it's telling me I'm right

THE / TE / TEE / TEH Ajja, hur det än stavas, dricker jag det nu, mandarin och apelsin smak. Blää smakar typ ingenting =) Gillar mer svart te än grönt... Men det blir godare med socker och sugrör, jag dricker alltid te/oboy med sugrör! Älskar sugrör haha xD
.
Imorgon är det torsdag, chill dag i skolan. Bara case och eftersom vi är klara med veckouppgiften kan vi bara chilla och spela counter-strike och på eftermiddan har vi idrott och slutar 12:45 hähä.. :)
.
Näää men nu ska jag läsa lite bloggar pussss

-

Boy: Did it hurt?
Girl: Did what hurt?
Boy: When you fell from -
Girl: Heaven? Awwww :')
Boy: No, when you fell from the whore tree and banged every guy on the way down.
Girl: ....

Grönt

Hej! Nu är jag hemma. Och jag är rätt hungrig. Åt ju inte lunch i skolan och hos Sofia åt vi glass och så =) Så nu ska jag väl typ laga lunch, men jag skulle ta nudlar som mamma hade köpt i den nya asiatiska affären i centrum!
.
Men de va sånna där risnudlar typ, vita/genomskinliga så ja vågar inte smaka =) Får se vad jag hittar på.... Ska iaf till bussen om kanske 40 minuter
.
Och ser ni föresten jag har målat mina naglar.. Hahah..
.

Onsdag

Hej! Just nu sitter jag hos Sofia, vi har nyss tittat på film. Den va. Vi slutade innan lunch idag, så jävla nice =) Men snart ska jag hem, eller kanske tre, för jag ska ju rida idag. Byeee

Ååå fan...

Hade ju iup samtal... Cyril påminnde mej att ta med en nyhet till imorgon. Ja varje onsdag på samlingarna ska vi läsa en nyhet. Inte så farligt men det är svårt att hitta en :/

Hihihihi rooosa

Ändra lite dåå =) Bara färgen till rosa och headern ^^ Vad tycks? Svara ärligt. Ser det konstigt ut?
Ajjaa,, ska typ duscha nu, sen kanske och hålla på med datan och sova tidigt! =) Pusss

Lång inlägg

Hej männsks. Som vissa kanske har märkt är det totaaaaal kaos i vallentuna just nu. Bommarna funkade inte så tågen åker skiiitlångsamt och kmr för sent hela tiden. Och det är jättelånga köer. Och det står människor vid tågövergången och håller på vifta å så. Och hela tavlan är proppful med förseningar, haha.. Så jag fick gå hem från centrum. Jag var ju hos en kompis och testade internet och spela lite counter strike och så. Vi ska ju ha ett mini-dreamhack på fredag, haha. Ska bli grymt kul alltsÅ!! Och fatta va de är kallt ute alltså. Har iaf ätit upp min kladdkaka och sitter och äter maränger med kolasås. Har inte ätit på typ 12 timmar idag, förutom typ ett knäckebröd och oboy. Så obehaglig känsla i magen när man verkligen är jättehungrig... :/ Oj oj fett långt inlägg fett kul fall nån läste =)

lalalalalal

För ett år sedan:

Vilken klass gick du i? - 7b
Vad hade du för hårfärg? - Rosa
Hur lång var du? - 166 nånting kanske?
Vem var du kär i? - Jag vet inte xD
Hade du någon pojk/flickvän? - Nej
Vad brukade du göra på fritiden? - Rida, spela data,  va me kompisar osv
Vilka umgicks du med? - Vet inte, folk i min gamla klass, Mika, Linnea, Ylva, Bella och dom
Hur såg du ut? -  Jag såg förjävlig ut. Elr de gör jag ju nu med
Var allt bättre då? - Då kanske ja skulle ha tyckt det men inte nu
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - Ja
Har du förändrats? - Ja

Nu:
Hur gammal är du? -  14 år
Vilken klass går du i? - 8
Vad har du för hårfärg? - Mörkbrunt med lite rött
Hur lång är du?- 168
Vem är du kär i? -  Ingen

Har du någon pojk/flickvän? - Nej
Vad brukar du göra på fritiden? - Typ spelar spel, mest black ops och cs. Shillar
Vilka umgås du med? - Tinne, Julia, Doresa, Linnea bla.
Hur ser du ut? - Hur ska jag förklara, jag är lagom lång och har kort hår. Asså de går inte

Har du..

Kysst någon? Nej
Haft sex? - Nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - Ja
Sovit bredvid någon av motsatt kön? - Ja
Slagit ner någon? - Ja
Ljugit för en bra vän? - Ja
Svikit någon? - Kanske
Fuskat på prov/läxförhör? - Ja
Blivit kallad Bögjävel? - Ja
Kallat någon Bögjävel? - Ja
Druckit alkohol? – Nej inte mkt

 

Vem:
Skrev du senast till på msn? - Vet inte, använder inte msn
Kramade du senast? - Tinne
Kysste du senast? Ingen
Sov du hos senast? - Julia tror ja,
Vill du vara med just nu? -  Vet inte xd
Ringde dig senast? - Julle
Skickade ett sms till dig senast? - Erik 
Skickade du ett sms till senast? - ppapa

Vad:
Drack du senast? - Varm mjölk
Köpte du senast? - Minns inte, kanske var min franska maräng i onsdags... haha.
Gjorde du igår? - Var i skolan och shillade gal1, sen bakade jag på kvällen
Ska du göra imorgon? - Skola sen rida på veda efter
Vill du göra just nu? - Äta
Åt du senast? - Kladdkaka
Är närmast dig som är rosa? - Min morgonrock

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 8 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej 
Du har haft ett förhållande som varade över två år - NEJ

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -  Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smugit ut utan lov - Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja
Jag har struntat i ett prov – Ja


DÅLIGA TIDER

Jag har skadat mig själv - Nej
Jag har druckit alkohol - Nej
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag kan inte svälja piller - Ja/nej det kan jag inte
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har anorexia och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det – Nej
Jag har vaknat gråtande -  Ja
Jag har somnat gråtande - Ja
Jag grät senast - Minns inte

 

DÖDEN
Jag hatar begravningar – Har aldrig vart på en, men ja
Jag har sett någon dö – Nej
Någon som jag känner har dött nyligen - Nej


Sitter i skolan

Har haft spanska hela eftermiddagen, såååååååå tråkigt -.-
Snart har jag samtal. Tinne sitter här. Sen ska vi nog hem till henne.
Vet ni hur hungrig jag är eller??!??? Jag åt frukost kl 7, åt bara knäckebröd (utan smör) till lunch jaa och sen kmr jag hem ikväll typ?!?!?!??!?!?!? Fatta asså jag är såå hungrig.
Nu ska vi se saw hejdåå

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Fast jag är inte helt säker, kanske köpte nåt i helgen eller fredag

Det är en fransk kola maräng iaf

9e bilden: Någon i din släkt

haha

Tisdag 15 februari

Hej människor!
Just nu sitter jag i tysta rummet med Linnea, Julle, Sofia och Doddo. Jag gör inget speciellt, leker lite med datan.
Vi är klara med veckouppgiften. Vi har gjort en egen hemsida alltså Jag Linnea och Sara. Den heter typ flood disasters nånting men det är bara vittra som kan se den. Men ni kan få se en reklamfilm vi har gjort på musiken!
'
'
Visst är den bra hihi? Vi har gjort allting förutom låten. Jag är den som sitter i höger i tunneln, Linnea till vänster och Sara ger pengar till oss. Visst är småttingarna söta!!
'
Efter lunch har vi spanska, ååå va tråkigt. Sen slutar vi tre och kl fyra har jag iup samtal. Fick veta de igår och idag kan jag egentligen inte, jahaa.. Ajja det får väl gå. Men jag kmr svälta ihjäl eftersom jag inte har nå pengar med mig och kommer hem typ 7 ikväll? :s

Wow

Är sååå nöjd! Så jävla god! Blev lite smetig men bara gott =D Och hjärta som i alla hjärtas dag!

Gissa vad jag gör

Bakar! Haha, det trodde ni inte va?! :D

Dag 18 – Min favoritglass

Ja, liksom vem älskar inte Ben och jerrys... =)
Men innan Ben och Jerrys kom / blev känt älskade jag Magnum Double Caramel. Såå god. Synd att den inte finns kvar längre :(

8e bilden: En person som du saknar.

Blev Mika igen då :) Dålig bild jag vet... Tagen med mobilen i somras när vi var i Arninge Centrum och chillade runt.

Är det bara jag som smörar mina kakor...

Älskar smör ! :P

CS

Har spelat cs hela dagen med Tinne. Hon tog sönder sin mobil. Ojjjdå!

Monster and Mindy

Haha, världens roligaste spel!  Frida spelade det i typ förrgår och jag har letat i två dagar efter det på friv! Det är skitsvårt att hitta nåt. Aja det är rätt svårt då =) Men man är en tjej som ska flyga till sina mormor och morfar typ utan att ramla ner på marken. Och fånga fjärilar. HAhahahahh!

På alla hjärtans dag och allt..

Haha, va hemskt ja e :)

08:48

Hej människor. Dålig bloggning igår jag vet. MEn skiit it. Sitter i skolan nu och dampar. Vi ska tydligen till naturhistoriska museet, (fick reda på de imorse?) och alla tåg e ju typ försenade och allt... Plus att de va -20 grader imorse innan jag gick. Alltså det är ju galet. Sitter iaf nu i no:n och väntar på nånting :P Ajja puss på er

'


Dag 17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.

Min mobil har jag med vart jag än, sen måste jag borsta tänderna på morgonen annars känner jag mig så äcklig, och datorn för att lyssna på musik och blogga osv, och sova mkt på natten, och borsta och fixa håret. Tål inte när mitt hår är trassligt

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Haha har ju över 1000 egofoton  jag inte har lagt upp då. Här ser man lite hur ojämn färgen e haha! Men de gula är typ bara solen :P

I don't want to fall asleep, 'casue I don't know if I'll get up.

.
Ska försöka sova nu, gonatt <3

Han flyger ju typ ;o

Har ni sett Rooneys mål elr? :OooOOoo Jag tittade inte på matchen idag, men alla typ snackar om hans snygga mål. Eller alla och alla min pappa titta på de och dom sa att de ve typ det perfektaste mål man kan göra. Eller jag vet inte. Men ärligt grymt bra är han ju, titta själv:

lolololololololololololololol


får damp

Kan någon svara varför skärmsläckaren går igång varje gång man ska söka på spotlight...Så jobbigt alltså

haha

Boy: It's you & me..
Girl: Aww..
Boy: Baby it's destiny..
Girl: AWWWW!
Boy: Oooh Your my Best Friend..
Girl: Aww..So cute..
Boy: In a World We Must Defend..
Girl: What?
Boy: POKEMON GOTTA CATCH THEM ALL!!
Girl: ....

Jag är rädd

Hatar facebook, hatar facerapes. Ååå

Age of war!

Sitter och spelar typ världens roligaste spel, är typ beroende! Vann stooooooort, men jag körde på "normal" nu ska jag köra hard. Haha.
Finns på friv.com

Dag 16 – Något jag längtar efter.


Okej, er som inte fattar bilden.. Aa jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Så trött på mina föräldrar..
Fast jag längtar jättemkt till sommaren, men det har man ju inte missat direkt, vem längtar inte till sommarn liksom? :P

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Mika :) Den här bilden är tagen typ 15 oktober 2010, fett med länge sen.. Sen har vi ju typ träffas i stallet, snackat på skype osv :P ):

Jag är singel och sökande

.
Haha, typ bäst låt? =D

Älska mer

Har typ aldrig druckit Mer, eller iallafall inte vad jag minns. Men usch så gott det är!!!
Fråga mej inte varför jag har sugrör i, jag når det ändå inte haha... Men jag tog ett gäng sugrör igår på bion och visste inte vad jag skulle göra av dom.
MUmmSSsSsSs

LÖRDAG

Hej människor!
Har städat galet hela morgonen. Nu vet inte hur dammigt mitt rum är. Det är gal1. Oj vad jag säger galet mycket. Men ajja...
Drog bort gardinerna och tog ner fotöljen så nu lyser solen rakt in i och mitt rum blev typ 6 grader varmare. Älskar't
Fast nu är det 29,8 :)
Ps. Klockan går 5 min före

trötttrötttrötttrötttrötttrött

Är hemma från stan nu de va fett me kallt men endå chill, först middag på nån resturang minns nt va den hette, lasange tog jag sen bio på Saga. Skitrolig film jag skratta ihjäl mig. Kom hem för 10  minuter sen och somnade flera ggr på väg dit och hem. Vill inget hellre än att sova nu puss på er

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

2 år sen kanske

Tangled

Har tittat på Tangled på rasten, så himla bra! Har velat se den aslänge men har inte hunnit. Den var grym. Fast jag fick typ damp när dom klippte av hennes  23 meter långa hår och det blev brunt. :'/
Haha vi fick ett överaskningsprov på matten, hahah... Gick rätt fort eftersom jag kunde typ 4 frågor.
Mitt batteri är snart slut men vi slutar om en halvtimme så de chill.
Efter skolan ska jag äta tårta eftersom mamma fyller år idag (45) och sen ikväll till stan och se nån film och äta på resturang. Ja de va allt jag hade att säga puss på er

Snökaos + noprov

Hej folks. Är fett med sur idag. Först var det väääärldens snöstorm när jag kom ut. Hade ingen mössa eller nånting och de hade snöat typ en halvmeter under natten. Jag gick ner till tåget eftersom bussarna va typ inställda och tåget kom 22 över , en halvtimme för sent men den kom precis när jag kom. Jag kom till skolan 20 i 9. Äckliga fittsnö!!!!! Och dumma sl som aldrig lär sig att det kmr snö varje vinter.
'
Har nyss gjort no prov och jag trodde det skulle va lätt. Har pluggat hur jävla mycket som helst, har inte hunnit blogga, läsa bloggar, sova osv för att jag har pluggat. Men!!!!!! Provet va skitsvårt. Och det värsta är att alla andra tycker det är så lätt !!! Assåååååå dumma fan va de e svårt >_< Kmr inte bli godkänd. Asså fan! MupPpppPpPppPpp
'

Dag 14 – Det här får mig att må bättre.

Har haft den här förut då, men ajja... Ja du, kanske musik.  Vill sitta i mitt rum och äta massa god mat och lyssna på film eller lyssna på musik  så glömmer man väl det iaf litet tag. Asså jag vet inte, man mår väl bättre av god mat. Iaf jag =D

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Fett svårt... Jag är ju  inte konstig, eller så är jag konstig hela tiden. Kan väl ta den dagen förra veckan vi impuls-klippte mitt hår och färgade det rött.

GrekpasteJudAustriass

Hej männsks.
Sitter och chillar med spotify, baguette och te och pluggar galet. No prov imorgon. Jajajajajjag hatar no :PP
Ska fortsätta nu pusssss

3e bilden: En bild på någon i din familj.

maja

you make me wanna die

Hej folks! Förlåt för så dålig uppdatering. Men jag har varit rätt upptagen.
Idag var de rätt chill faktiskt. Eller nä.  Hatar onsdagar! Men jag har spelat rätt mkt cs idag med några från skolan. Så kul alltså!
Sen på lunchen åkte jag till centrum och träffa Linnea. Köpte tre munkar. Mums.
Nu sitter jag i stallet och chillar galet med mina kusiner. Har köpt en fanta exotic och en fransk kola maräng. Kosta bara 15 spänn och skitstor!
Fast nu har jag ätit rätt mkt. Ser större ut irl! =)
Puss på er! Nnnnnn

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jag har inte planerat nåt speciellt drömbröllop, eller om jag ska gifta mig. Men isf ska det vara rätt vanligt och perfekt.  Med en underbar kille och underbar klänning och helst utomhus, om det är vackert väder. Sen kan det gärna vara mycket blommor med. Hhaha =) Och så måste jag ha nån SKITBRA fotograf som fotar hela alltet. Eller det kanske skulle vara mysigt på stranden! ;P
.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Spanien - Kanarieöarna - Gran  Canaria - Las Palmas - hotellet Monte Feliz. Bild från google för jag hade nästan inte med mig nån kamera dit. Sommaren 2009 va jag där.

2a bilden: En bild på dig själv.


Fixat prao

Nu börjar spanskan, men ska bara säga en sak. På rasten ringde jag och Doresa runt till typ 100000 saker, först marabou vi ville praoa på en chokladfabrik ju. Men de gick inte då testa vi på några andra ställen och sen klädaffärer i täby och till slut fick vi på bikbok. 10-18 fett långt men sovmorgon iaf :P Börjar v16.

LISTA OM MEJ

Namn: Lollo Koivunen

Kön: Tjej

Ålder: 14

Längd: 168 nåt
Smeknamn: Lollon kanske (tinnes smeknamn ahha)

Hårfärg: RÖTT! :D fast lite brunt är det också

Ögonfärg: Väldigt gråa lite grönt kanske

Har du någonsin
Ätit sushi:
Nej usch :P

Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Klättrat på berg: Ja ;)
Sett vita huset: Nej inte IRL, haha.

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt
spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nej
Vet den om det: Nej
Vad tittar du på hos en man: Personlighet + utseende.


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: Jarå

Bråkat med en kompis: Typ

Gillar du att:
Ge kramar: Ja
Ge massage: Nej xD
Gå promenader i regnet: Beror på

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Va me kompisar, sola, bada osv.
Svär du för mycket: Lagom
När duschade du senast: Igår  
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Grå
Vilken låt lyssnar du på just nu: Hips dont lie (spanska)
Vad är bredvid dig just nu: Nycklar och en rosa penna
Saker på skrivbordet? Hemma elr? Smycken typ

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Hemma elr jag sitter inte vid datorn på skrivbord
Vad var det sista du åt: Godis (geisha och mjölkchoklad imorse)
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Vet inte
Har du en lavalampa: Nepp
Hur är vädret just nu: Grått, kallt, lite snöigt.
Vad gjorde du igår kväll: Tittade på en film, köpte godis, åt middag, pluggade NO, bloggade och så.
Vem pratade du sist med på telefon: Minns inte
Vad gör dig glad: Sommar, vännerna, sovmorgonar
Vart skulle du vilja du åka: USA <3 
Vill du ha barn: Ja

Vad ska dom heta: Ingen aning :P

 


In the mood for you

Hatar no, kmr aldrig hinna läsa typ 10 sidor proppfulla med pytteliten text till fredag xD Aaahhgggggg jag borde verkligen ta tag i skolan. Och jag längtar fett tills våren! Längtar skitmkt tills jag kan ha mina gråa skor eller svarta låga stövlar utan att frysa. Och skinnjackan! Hatar min tjocka vinterjacka.
.
En bild från förra våren. Va på väg från ica och jag köpte nötkräm varje dag. Nu är dom inte lika goda längre :/
.
Har föresten hittat min nya favoritlåt. In the mood for you av Jonna Lee.Den är jättebra. Ni kanske känner igen den från Glitter- reklamen.

ASBRA FILM

Nu är den slut! Sjukt bra var den iaf, ni borde verkligen se den! Shiiiit Evelyn Salt är typ min nya idol nu, haha. Närå men hon va så sjuukt cool alltså! =)

SALT

Har köpt lite lösgodis och så mest choklad blev det, ska sätta på en film på datan nu Salt tror jag de blir. Hoppas den är bra!


CHILICONCARNE

Har nyss ätit mat, ska gå till ica och köpa godis nu. Godiset kostar bara 59,90, förut kosta de 79 elr 89 elr nåt. Måste ju passa på.
Puss hörs senare <33
(jetejete gammal bild på ica :)

My first wish


AHHAHAHAHAHHAHAHA

Vad är det för skillnad på en ost ?
Jo det finns hål i osten men ingen ost i hålen.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Aa ja brukar väl va rätt mkt med Linnea i skolan typ, :)

Kör en bildlista

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En tokig bild.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

musik


GrekpasteJudAustriass

Hejhej =) Visste inte vad jag skulle ha som rubrik så det blev den där igen. Just nu är det case och jag försöker plugga NO men det går inte så bra. Prov på fredag och jag kan inget. Varför får vi så lite tid på oss! Ajja har spelat lite cs nu men de va typ inga  inne så de blev tråkigt. Ska fortsätta nu puss på er
Har utsläppt idag hehe..Usch!

Kick Ass

Hahhaha så grym film =D Såg den nyss och den va typ bra. Ska nog försöka sova snart också, puusssnnsnsn
.

Spårvagn

Har typ inget att blogga om så jag måste bara säga... I lördags va första gången jag åkte spårvagn! ;oOoOoO I Stockholm iaf, har gjort det i Göteborg då för ett tag sen. Men vi fick hålla på med bussar och skit bara för att röda linjen var avstängd i helgen. Men de va kul. :D
.
.
Såhär såg den inte ut då. Den va smalare. Hihihihih =) Intressant invägg va

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Hm svårt, men typ... Mina betyg? Ja i höstas fick jag G i (nästan) alla ämnen, jag vill bli bättre. Och jag oroar mig för att jag inte kommer klara nationella prov i matte. Även fast de är ett tag kvar så endå :/ :P

Dag 9 och 10

Dag 9 – En bild på mig för ett år sen.



Uuuuuuuuuuuusch jag spyr

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


jeggings och min nya söta tröja

Söndag

Hej bloggen, sry för dålig uppdatering. Men jag har varit hos en kompis hela helgen. Ja igår åkte vi till stan, vi gick runt lite i Gamla stan och jag köpte en tröja för 20:- och pocky. Så jävla gott! :)
Sen åkte vi hem och tittade på Bruce Almighty. Sen på Paranormal Activity. Det var första gången jag såg den, den var inte alls så läskig som jag trodde. Folk säger ju att den är jätteläskig men den var fett chill.
Ja nu sitter vi här eller jag sitter här och hon sover fortfarande hahaha.. :) Puss
'
Sweden the land of the viking.
'

11:00

Hej bloggen! Vi vakna typ rätt tidigt, typ 9, haha gal1. Snart ska vi åka till stan. Hm vet inte vad jag ska skriva mer. Internet är rätt segt så det tar rätt lång tid att ladda upp bilder och så . :) PusssSsN

Dag 08 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag förstör mina fingrar och naglar. Naglarna är jättekorta och ojämna och såå fula. Jag har typ aldrig haft längre så att man ser från andra sidan fingret.

GrekpasteJudAustriass

Haha, fail överskrift men jag kom inte på den. =)
Idag har vi tittat på film. Först Björnbröder, sen The final destination 4.
Sen ska vi se antingen Hackico elr Stay Alive, beror på vilken som blir klar först.

4 februari

Hej bloggen. Sitter och myser i soffan och lyssnar på musik.
Har haft uppsatt hår hela veckan nästan men jag vågar inte släppa ut håret haha =)
Längtar tills det växer ut .. :/
På lunchrasten måste jag till vtuna centrum och hämta mina glasögon hos mammas jobb. Glömde linserna, eller det gjorde jag med flit för jag pallar inte hålla på ta ut dom ikväll och så.
Ni förstår inte hur jobbig känsla det är att gå runt utan att se nåt :/ Om nån typ ropar på en, och man ser inte vem det är eller nåt. Och man missar så mycket på lektionerna bara för lärarna skriver så jävla smått :P
Oj nu blev det rätt långt undrar fall de va nån som läste. Pusssssssssssssss<33

Woho!

Mattelärarn har rättat provet nu. Spännande! Blev självklart inte godkänd, men är ändå rätt nöjd, klarade iallafall 5 frågor! =) Rätt konstigt eftersom jag bara KUNDE 2-3 och chansade och bara skrev nåt på resten. Haha :)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle nog köpa en lägenhet! Men pengarna skulle ju ta slut rätt fort, men annars skulle jag åka och köpa maaaassa kläder för kanske 50 000. Sen köper jag teve, systemkamera, ååå och eeh.. Svårt! Sen skulle jag spara pengarna om jag hade allt typ. Och köpa saker jag behöver. Så har jag lite pengar sen när jag ska ta körkort och köpa lägenhet! Asnice :D

Fanta

Hej! Jag kan säga att jag älskar ica just nu. 3 för 15 munkar/donuts. Det fanns choklad, blåbärssmak och allting. Köpte 3 innan och 3 efter gympan idag. Men nu är jag ialla fall hemma och chillar lite. Ska snart till stallet, booooring det är så halt. Vi får se fall jag överlever.
Pusssss

just nu


08:52

Tja, sitter i skolan på samlingen och softar. Vår handledare är inte här typ sjuk så ja vi gör lite vad som helst nu. Rätt soft. Sen har jag case hela förmiddan, då ska vi göra klart vår hemsida, aa eller den där vecko uppgiften. Sen är det idrott efter lunch och så slutar vi 12:45 =) Asnice! Diggar torsdgar (;
Pussss
Haha, helt oförberedd .. ;PP

Fanfanfanfanfanfanfanfan....

Har tappat bort min mobilladdare ..... !!
Asså! Va är det härD:
Hinner inte städa och leta efter. FUCK;P
Aja godnatt på er då snart. Pöws

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Hm, svårt haha ;) Faller kanske för rätt många. Fast nä. Är nog rätt kräsen. Bara han e snygg :) Viktigast ju (: Hihi

Väntah.

Sitter i stallet, har nyss ridit. Väntar på att mamma ska komma :P
'
Längtar fett till fredag, då ska jag till min kompis nya hus i rimbo! Fan va kul alltså! :DD
'
Puss hörs hemma :)
'
Ridhjälmsfrilla haha, sexigt..
'

I might steal your clothes and wear them if they fit me

Tjabloggeeehn.. Sitter i stallet och chillar galet. Med mina kusiner som ni såg förra veckan.

Hatar mitt hår! Jag ser rätt dum ut. Här får ni en bild för att inte det ska bli bildlöst.
PussSSsSsSsSsSsN

When the world's crashing down when i fall and hit the ground


Skola

Haha, va konstigt det känns med mitt hår... :) Fast det är så nice! Inte ett dugg slitet elr nåt.
Hat no nu, aa det suger.. Har prov om en och en halv vecka. FUUUUUCK

Del 2

Tjatja. Har färgat ögonfransarna och ögonbrynen nurå, blev sådär haha. Jo ögonfransarna blev väldigt svarta men jag vill ha längre, dom finns typ inte. Har typ tre strån under ögat.
'
Juste, man kan typ inte ha mer än 5 min lång video på videofy så här kmr del två då. Aah som om nån bryr sej :) Men jag känar ju pengar på de så klicka gärna? :D <3
'
Haha och söta sofia visa mig hur man tar bort blixten på webcameran! Har undrat skitlänge.. Men nu vet jag!
Det blir typ sämst bilder med blixten.. :/
'
Haha fuula bilder men aajaa skulle bara visa.. Titta likson mitt fejs på andra bilden ahahah? ;oo
Ajja här kmr videon:
'

VIDEO!

Rätt lång, men den e rolig haha... :DD

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu


The epic day

Hahah. Det började i skolan, jag ba Faaan va jag e sugen på att göra något helt cp med mitt hår typ! Och så klippte Julia av typ 2 dm i skoltoan. Sen gick vi till ica men dom hade inga hårfärger där. Så vi åkte till centrum och köpte. Sofia och jag köpte rött, Juilia ljusare blont. Hahaha så nu sitter jag här i stallet. Vi har färgat håret och så hela eftermiddan =) Julia klippte även lite till hos henne, klippte upp så nu ser det väl okej ut.
Före
Efter men här klippte hon bara bort det långa och lite i luggen
Efter. Nu har jag nyss släppt ut toffs men julia har klippt upp det rätt mkt. Och färgat det rött haha :) Men det var typ bara utväxten som blev röd för det var redan så ljust där... :))

Yo soy loca con mi tigre

Har spanska nu... Det är rätt chill. Jag lyssnar på musik och klipper och håller på. Dekorerade ett rum också.
Han säger massa saker och jag ska ta fram dom sakerna. Skitsvårt =)
Usch, vet ni vad jag jort. Eller julle snarare.
Ångrar mej!
Haha... Här ser jag jättekonstig ut. Blundade precis innan bilden togs. Egentligen är det rakare men jag ruffsa lite.
Vi gjorde det på lunchrasten på skoltoan, haha... Ska köpa hårfärg efter skolan också!

Puss!

Jaooooo titta va klockan e vaa??!

Drivbilder obbbsss

RSS 2.0