creepers gonna creep

Tjaa!!! Jättesnart ska jag ner till tåget för jag ska åka till stan å va me min kompis mika :D gud va kul de va as länge sen jag såg henne. det var typ innan jul?

juste igår vare kul för att de stog två as snygga killar i bara badbyxor och solglasögon typ i täby centrum och gjorde reklam för nånting men jag hörde inte vad. vi gick förbi och tittade shit så snygga dom bara stog på typ övervånigen på den där gången mellan typ br och h&m nivet? aa minns inte de va kul iaf :)

aa men ja mst gå nu så vi hörs senare puss!!<3


fading

Tja! Det här har jag köpt idag då. Ett vanligt vitt linne, en vit topp, puder svamp, sminkborttagning, dipliner, tidning med maskara och ett halsband. hittade inte de jag ville ha, behöver nagellacksbortagning och plånbok akut.

 

 


världens bästa maskara!

Den här maskaran använder jag den är verkligen bäst tycker jag. mina ögonfransar blir hur långa som helst.

 

tänkte iallafall gå till tåget nu eller snart så vi hörs när jag kommer hem och kanske bilder på vad jag har köpt. puss!




godmorgon

just nu dricker jag te och ska läsa lite bloggar. vart så jävla sugen på oboy men de fanns ingen mjölk!! fett sur ja blir. idag ska jag åka till täby me en kompis åker snart typ ett och jag har redan duschat och klätt på mig så jag har gått om tid.

 

jag håller på att läsa en bok som heter mkt mer än så. jag fick den och många andra böcker när jag fyllde år.. den e rätt bra enda jobbiga är att texten är så liten!

kram!

 


Live in your world

Hej :) Har inte haft tid att sitta vid datorn nåt på jätte länge. Har missat asmkt på facebook och bloggar osv.. Igår åkte jag hem tidigt på morgonen, har badat i örebro och åt på ikea och sen va i västerås lite. igårkväll va jag me en kompis. idag har jag varit på råsunda och tittat på aik - kalmar. aik vann me 2-1. i början hade vi tyst minut  för norge de e fett hemskt.. :(

 

Hejdå!


Hej

Kan inte bestämma mig fall jag ska blogga här eller inte! Har bloggat på en annan blogg ett  tag men ska nog byta tillbaka nu.
Nu har jag lånat pappas dator och jag är hos farmor och gör lite olika saker här. Idag har jag handlat, åkt till tippen och sågat och klyvat ved med en maskin.
Jag vet inte när jag åker hem men längtar! Imorgon vill jag till skövde och shoppa eller nåt för jag får damp har inte vart i en affär på flera månader typ frutom ica!
Nä nu ska jag hämta Dennis (katten) och sen fixa mig. Puss!


9 juli

tja bloggen :) idag har jag åkt bil hela dan astråkigt :P har nt haft internet ¨på hela veckan, drf har jag nt bloggat men jag ska nog sluta blogga.. :) bloggar ju liksom inte om nåt så jag slutar nog på den här bloggen :P bye!!

RSS 2.0