good life

Idag har jag rensat bort lite kläder, eller tre påsar blev de, och lrhängen också, typ 15 stycken slängde ja. Nu ligger ja i sängen och försöker bli trött och lyssnar på musik.. Lyssna:


väsby centrum

Kom nyss hem från upplands väsby, ska snart äta mat, kyckling och ris! ååååhåhå gott :D Var inte där så särskilt länge men hann titta lite och köpte: Läppbalsam, topp från ginatricot, örhängen och hörlurar! Som e skitbra!!


jack o lantern


the chamber of secrets

ligger i sängen ska snart sova, titta på klockan och den va tre och nu är den två. Aaah mobilen och datan ställde om sig själv, bra annars hade jag glömt! titta på andra harry potter och den va as tråkig, har "tittat" på två till filmer, men har bara bläddrat förbi de dåliga. hatar att titta på nya filmer ja nt sett förut haha :p


(bildbrist)

lördag

Tja! Vaknade runt ett idag. Så skönt med lov och sovmorgon! Igår var det fredag och vi tittade på film i skolan. Typ lord of the flies hette den. As dålig. Och sen efter skolan tittade jag på tre filmer, en av dom var första harry potter filmen. Hade aldrig sett en enda film innan! Eftersom ja hade så låga förväntningar så var den rätt bra. Ska se alla andra också :p


something that i want

Hej! Idag var de tredje dagen i rad me sovmorgon! Så skönt :D På förmiddan spelade vi in ett radioprogram. Sen ett historie och engelska prov, gick inte så bra, glömde glosorna även fast jag kunde dom! Wtf? Bara för att jag hade övat dom från svenska till engelska. Juste gjorde spanskaprov igår också, gick också sådär, måste alla prov vara så svåra? d: A sen när jag kom hem idag tittade jag på tangled. Haha tröttnar aldrig på den filmen!
Nä nu ska jag gå puss


A Thousand Years

Sååå grymt bra låt! Längtar sjukt till bd premiären!!


vittrajoggen idag

vi börjar nio, så jag går väl om typ 20 minuter! Ska inte vara med, orka springa... Eller spela brännboll :p
sen efter lunch äre spanskaprov! :o Har glömt att plugga, och inte hunnit. Vi har så jäääävla mycket att göra i skolan nu alltså...


tisdagens

tröja - h&m

jeans - cheap monday

och inbakat fläta som frisyr :) kan ju inte platta håret...



tittar på himym

Tja! Sitter och tittar på nya avsnittet av himym och 2 and a half men, asbra (: Va i täby idag efter skolan vi gick och åt på espresso house och burger king! Sen köpte jag ett par örhängen och jeans.


I like how it feels

Har haft sovmorgon och nu sitter ja och lyssnar på musik och ska fixa håret.. Min syrra har baxat plattången och tagit me till skolan så jag har ingen aning om vad jag ska göra -.- Ah på mtv breakfast club spelade dom den här, fett bra!


måndagens


jeansleggings - ginatricot
hoodie - bikbok

Gjort lite snabbt

Sådääär blev de typ, ser ni inte tryck på uppdatera!
Blev rätt nöjd bara det att menyn ser as konstig ut!
Det går inte att ändra rubrikerna, "kategorier" osv... 


You can hate but never break me

Tja! Hade tänkt börja blogga nu mer seriöst. Varje dag minst! Och Så måste jag fixa en ny design, den är sååå fuuul asså... Men jag kan inte göra designer längre (har glömt allt hah) så det lär bli skitfult, om ingen har lust att hjälpa mej? Den ska jag göra en ny header också tror jag med nya bilder på mig själv :)

Dagen idag var as sämst, var så himla trött och efter lunch  mådde jag jättedåligt, mest för att jag var så törstig och varm. Fick lite ont i magen är skit rädd att bli sjuk eftersom jag sköljde tandborsten med vatten imorse och borsta! Hahhaha aajjaa snart borde väl vattnet bli bra :)


Åhhh vart as sugen på kaffe och grädde !!!

fredag

Heeej. Dagen idag var najs. Fast det var galet kallt ute, hur kan det vara liksom typ tre grader? De va ju typ bara 3 månader sen det var sommar. Nej men vi åkte kl 10 till näsbypark för en skoluppgift, eller innan det åkte vi till donken i täby, sen åkte vi till åkersberga me nåra. Titta lite i affärer i åkersberga centrum, köpte bh och hårinpackning. De va lan på johnbauer. Ah asså har vart borta hela dan och de va sjukt kallt. Kom hem precis så jag hann titta på idol! :)






Samling

Har samling nu :) De va sov morgon idag men är endå sjukt trött. Vill åka hem och sova... Har ont i magen också :p Men man måste gå i skolan annars får man inge jobb! Å ja vill inte bli hemlös å fattig :p Haha ajja xd ska va i rom hela dagen rätt skönt men de är engelska, svenska, historia och engelska idag. Bara jobba typ! Här kmr två bilder på mej:


Hela världen är så underbar

Idag kon min jacka :) Skulle komma 25e men fett bra att den e tidig :D Gillar nt färgen ångrar mej haha men ajja! Såhär ser den ut!

Dagen idag var as seg, så skönt att komma hem. Imorgon är det sovmorgon och min syrras födelsedag, chiiill :)

#14

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart titta på teve. Idag var jag och titta på Aik - Häcken. Grymt kul men tråkigt att Kenny Pavey lämnare AIK. Folk var helt galna när han kom in! Sjöng med i vissa låtar jag kunde iaf :) Blev 2-1 iaf till aik. Sen åkte vi till McDonalds i rissne å käka i bilen, mums! :D




Du blire mat och film! :)


It's friday

Tja! Dagen har vart okej, först matte, vi fick tillbaka matteprovet, gick rätt bra, men inte godkänt. Sen titta vi på en dokumentär och efter skolan åkte jag till täby.




Haha bilden asså, dör!

Gymnasieval

Tja! Nu sitter jag i soffan. Vi började 9.15 på vallentuna gymnasium och gick runt lite där och fick veta lite. De va okej och de verka rätt bra där men jag har fler skolor jag tänker på. Program jag skulle kunna gå på är: Hotell och Turism, Vård och omsorg, Handel och administration, Fordon och transport (men bara kanske för de typ bara killar som gillar bilar.....), vill nt gå på nåt högskoleföreberedande för ja vill helst börja jobba direkt efter gymnasiet, pallar nt plugga vidare... Men isf, typ teknik (Design och produktutveckling elr information och medieteknik),  och  typ samhälle (medier, information och kommunikation) .. Det är svårt!!!!!


tisdag

Tja! Idag började vi halv 10, de va rodevisning av caset, gick rätt bra, sen matteprov som gick exakt som jag tänkt mej. Kunde inte en enda fråga :) Sen kl kvart i tolv sluta vi och drog till täby, tiiiittta jag köpte en anteckningsbok till skolan under föreläsningarna när vi inte får ha datan uppe :p Haha då vet ni de...
Lite andra bilder ja ladda över från mobilen också...


Utsikt från hyllan o min dator..

Rita av min mobil i matteboken och boken jag köpte på klas olosn :)

närvaro hela veckan!°

Yes, ja e grym ;) Har haft ett no prov idag gick sådär va skit svårt :(
Över till Enna----->
Nu ska jag blogga för 5000 pesoner (enligt lollo) vi ska återsammlas nu eller snart lollo är så stolt över sig själv, hon spinger runt för hon fick grönt hela veckan. Vädret idag var skumt det var regn blåsigt oc nu soligt. Vi åt tacoo och lollo spilde tacos på sig själv och hon har godis i sin väska som jag har tagit ifrån... okej jag är tråkig men hejdå, jag tänker inte skaffa en blogg...



Torsdag

Tja! Ett tag sen ja blogga men så äre. Här kmr en sammanfattning av dom senaste dagarna. Måndag va tråkig som vanligt, tisdag va chill som vanligt va bara i skolan två och en halv timme plus kanelbulledag. Sen åkte vi till jb i åkersberga. Igår va seg som vanligt, hade idrott, och idag va tråkigt också men sen va ja me fille och nea. De va roligt. Här kmr lite bilder från mobilen:




Ah bilderna förutom godispåsen har ja redigerat i världens bästa app som heter Pixlromatic nåt !!! Askul :)
Nä nu ska jag plugga no tror jag , har ett as seriöst prov imorgon. Och jag ska fan klara det.

P.s till anonym kommentar i förra inlägget, nej jag går på vittra i vallentuna!

Bilder från igår o idag

Så skönt att kunna fota me mobilen! Även fast kameran e rätt dålig (3,2 mpx) så blire bättre bilder än med kameran och min förra mobil iaf  :)
(bilderna roteras åt fel håll när jag lägger in dom -.-)






RSS 2.0