sommar

idag har jag solat och chillat bara. Och packat rätt mkt. för imorgon åker jag till gävle i två dagar, sen till järsvö så jag kmr säkert nt hem på två veckor eller mindre :p kanske en xd vet inte riktigt :)

juste jag använer aldrig solkräm bara i ansiktet men nu har jag iaf bränt mig lite.. på låren och lite på axlarna/ryggen, svider !! :(

puss <3


bruun

idag har jag vart i skärgårn :D först till vaxholm, och därifrån en båt i typ en timme till nån ö... Va där hela dagen.. sola och bada i vågor :) nu e jag hemma och har ätit! är astrött också men imorgon mst jag bara slappa. och packa osv :) blev brun idag :p

åt den här glassen idag. smakar som geisha! asagood

 


So many boys in here, where do i begin

Tja !!! Idag har jag solat fett mkt, vart ute och chillat och så :D Och nu har ja spelat lite Minecraft men annars har jag sjukt tråkigt :)  De va iaf asvarm ute... De gillar vi! hejdå :D

 

en bild på ägg satt de nt blir bildlöst :P

 

P.s: Språket jag hade på facebook (se inlägget under) heter Leet speak!!

 


Leet Speak

Hur byter man språk på facebook nu igen?

 

Har haft det här efterblivna språket i flera månader men ja vill ändra fast jag fattar typ nt var de står :P

Haha förut hade jag upp och nervänt och innan det piratspråk typ.. Pallar nt ha vanliga d:

 

 


The Edge Of Glory

Idag har jag solat lite, eftersom det var rätt varmt. Invigde min bikini. Eller aa de gjorde jag på midsommarafton med idag vare första gången jag solade me den. Fick en liten rand vid repen runt halsen! Yess!! Föresten har jag asont i huvet... Ja har hört att det inte är bra att sova för mkt, asså typ 12 timmar men kan de va drf ja har ont i huvet hela tiden? Hmm.. Nä nu får ni lyssna på en bra låt av lady gaga

 


De e fest nu....

Blir så sur på de här pissiga vädret... Imorse regnade det så hårt på mitt fönster så jag vakna...! Inte okej D: Plus att allt mitt bruna har försvunnit så nu är jag as blek igen. Så jävla avis på allt folk som är på Grekland och grejer. :c

Va nyss på lidel och köpte maaassaa godis.  Blev så sugen på polly. För några månader sen svulla jag typ fyra påsar polly om dagen så jag vart fett mätt på de. Men nu!

 


midsommarafton igår

God morgon peeps :D Hann inte blogga igår, för precis när ja vakna skulle ja iväg till Putte å några.. Fick asbråttom.. De va iallafall askul, vi badade i deras nya pool, spela typ 5-kamp elr nåt... Å vi vann alla grenar.. Aa men sen spela vi Minecraft osv, å ba chilla lite. Kom hem typ ett så nu har jag sovit galet :/ Idag ska jag bara vila liksom ;)


Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns

Sheena bloggen ;d Kom hem idag, eller aa för typ ett par timmar sen. Har inte vart inne på datan alls knappt så jag har rätt mkt facebook och bloggar att läsa nu D: Sen så är jag aaaas trött så ja ska lägga mig tidigt. Och sovba länge. Imorgon äre midsommarafton!!! :D Hehe aa vem bryr sig. Nä nu  måste jag börja läsa lite bloggar puss!!!

Bjussar på nåra bilder på flugor också! Haha :)

 


Bara för ikväll

Tja! Tänkte uppdatera lite nu :D Hihi... Har packat klart, och laddat min mobil och podden 100%. Hoppas det räcker hela väggen!! Vi ska åka när min syrra kmr hem från jobbet som  kan köra hehe, mamma o pappa e typ räääätt bakis :O Om nån undrar ska jag till min farmor! Hon fyller 70 år imorgon :)

Hejdå! Kmr hem på torsdag! :)

 


Last friday night

Tja! Är vaken nu. Sov rätt bra inatt på soffan, vaknade två gånger, först 4 när mina flräldrar kom hem och jag minns ingenting va nån prata me mig, men jag vet att jag gjorde det. Sen typ imorse nån gång när min katt hoppa upp i mitt ansikte. Nä nu mst jag duscha, sen packa som jag fortfarande inte har gjort!!!!!!!!!! Åker typ runt efter tre :O

Hejdå :D

 

'


rädd

tja! just nu ligger jag i soffan med mammas pyttelilla dator med bara 9 procent kvar, så får skynda mig. Har tittat på himym tills nu... är dötrött och skulle gå fram till sängen.. men då!
så äre en insekt i min säng! (elr nån typ av svart fet kackerlacka kanske) ja svär den va säkert lika stor som min tumme typ. blev så fucking rädd han inte ta nånting bara sprang ut och skrek.. :( fucking jävla anusfittcpinsekter.
och mina föräldrar e på fest så ingen kan ta ut den heller :( :( :( så inte okej!!!!!!!

gonatt :D

Har fett lite minne kvar

Såhär mkt saker har jag på ipoden! Den heter qwerty, för det är mitt lösen för att låsa upp den! :D Så jag kmr ihåg liksom ;) Och mina videos tar fett mkt plats, asså de e typ ett avsnitt av himym, en musikvideo och några avsnitt av South Park.

Vet inte varför bilden är så suddig.. Blir alltid så när jag klipper en skärmavbild i paint :O

 


Palla itunes

Asså seriöst jag måste verkligen skaffa spotify premium!!!! Hatar itunes så jävla mkt!! Orkar nt förklara bara ... Bara det att jag mst lyssna på låtarna jag har nu på ipoden hela sommaren.. Kan nt lägga till nå låtar :(

 

Och snart måste jag börja packa också!! :( Det är så svårt att få plats med allt! :O Och nu måste jag ha med högtalaren eftersom jag inte har datan att ladda ipoden me.. Hm :(

 


En fet kebab till alla

Hehe, känner mig sådär lagom snygg helt osminkad med mina lila glasögonen och min typ ninja/kamikazepilot sak runt huvet.

A men annars äre rätt chill, har tittat på två filmer idag.. Ena var Zombieland igen, men när ja tittar på en bra film så tittar jag på den 5 gånger typ.

Det har hänt med fyra filmer: Eclipse, Tangled (titta på den 10 ggr på en månad),  Over the hedge (världens roligaste animerade film ja såg när ja va liten typ), och satc 2. Hehe filmer e nice :D

Tips på nån bra? :D

 

 


Tja!

Fett oskönt att bara sova 6 timmar på sommarlov D: Nä men igår tittade jag på Zombieland, haha alltså världens bästa film! Så jävla rolig :D Fast lite läskig också på ett ställe ;o Idag äre fett dåligt väder så jag ska bara chilla idag me, kanske bara packa för imorgon! Bra låt:

 


Sweden, the land of the viking

Har kekat lite choklad, chips å cola nu och lyssnat på musik och chillat lixom ;)

Skön daaag! :D

 


Pringles

Tja! Dålig bloggninge vare här. :) Igår va aaaskul, men endå lång. Skolavslutning, sen typ 10 drog vi till bergsjön jag och linnea och eldade lite tidningspapper och kasta i sjön, hahah d:

Sen fick vi vänta 2 timmar på tåget i spöregn. Och jag hade bara min vita klänning, ujuj kallt :/. Sen åkte vi till veda och red för siiista gången. Efter det köpte vi lite gott och åkte till Näsbypark helt raandom. Och träffa mika och gick till karlbergsskolan å chilla osv :) Nu är ja hemma helt ensam och har tråkigt, vackna typ halv 1 (: Ska göra ingenting idag! :D

 

 


Fett kort sommarlov :(

Har läst på skol soft nu. Imorgon börjar skol avslutningen halv 9... Vi har lov två månader och en dag :P Fett kort :/ Brukar va typ 2 månader och 10 dar elr nåt? Aja längtar iaf fett till imorgon :D Ska ha en vit klänning! Kan visa en liten bild här:

 


We let the fire be the light

Tja! Idag vare städdag i skolan. Fast det vart bara stökigare. Haha och jag blev kidnappad av en klass dagisungar. Fyfaaan va jobbiga dom små skitarna är :D Hur starka som helst och dom typ tryckte ner mig i en kompost full me myror elr nåt ..? Sen vare brännboll mellan niorna och lärarna, niorna vann typ :) Sen till stan och nu är jag hemma!

Tittar just nu på videon till coconut tree. Det är en bra låt d:

 


Last friday night


knubb sälar


Skansen

Tjena! :) Idag va vi inte i skolan. Utan hela skolan åkte tilk djurgården först sen fick man välja promenad i stan, skansen elr grönan. Vi gick på skansen de va kul. Varmt å skönt. Va på akvarietumte och klappade ormen och spindeln :D Sen gick vi runt lite d: sälarna va bäst!

 

 

 


Arninge!

Är hemma nu! d: Hittade äntligen en bikini. Fyfaaan vad länge jag har letat alltså :/ Den är svart, inte brun/grön eller mörkblå. Haha konstiga bilder. Och Koss hörlurar och vanliga skor. Plus hubba bubba tuggummi haha :D Har vart lite dålig på att lägga upp saker jag har köpt i den här kategorin men ska typ börja igen d:

 

 

 


i'm afraid of starting over

Ska snart till Arninge centrum och leta bikini med mamma :) Har letat i flera månader men kan inte någon snygg :( Och i min storlek heller.

Lyssna på en asbra låt också, den heter Starting over av Jennifer Lopez

 


Söndag :)

Hej bloggen :) Har nyss vaknat, tänkte inte sova så länge idag eftersom jag ska ut och sola idag! Igår sola ja typ 2 timmar blev as röd/brun. Mst smörja in mig idag... :( E inne på msn och snackar med mea, haha älska nya msn, den finns nt på mac :P Och juste en sak till, har världens myggbett på min tumme hahaha det gör skit ont.. Asså hur lyckas ja :(

puss :*


Myggbett!!!!

Asså fuck vad jag hatar myggor. Mina ben är såååååå fula :(

 

Titta föresten bilden ja hittade när jag laddade över bilder idag, har bilder från hela vintern och våren.

Hehe sitter me dator :P Saknar den !!!!!!!!!!!

 

 


Man down

Hej :D Har solat idag rätt mycket! Har blivit lite brun ;D Håller på att ladda över bilder från min kamera har fottat mina skor. Rätt dåliga bilder men de finns inte på H&Ms hemsida eller nånstans så ja tog nurå.

 


Vittra VM

Tja! Jag bloggar inte så mycket nu längre som ni kanske har märkt. Lämnade tillbaka min dator igår och jag hatar att skriva på den här sega stationära pc datan. Idag var asnice, fyfaan va kul de var att titta på vm:et. Vallentuna vann!! Yes :D För er som inte vet är det typ alla vittra skolor i sverige som möts i fotboll. I år va de på Vallentuna IP. Vi (fotbollslaget dåå) vann alla matcher och finalen gud va kul de va. Asvarmt också brände mej lite på ryggen format efter mitt linne xD Sen har jag solat. Igår sov föresten Linnea hos mej, på kvällen va vi ute och så och imorse hade vi sovmorgon till 10. Jajajaaa hejdåå nu ska jag titta på talaang :) Puss!


bildbrist


Köpt nya skor!

Idag har jag åkt till stan 2 ggr. Först på förmiddan ist för simning och sen nu efter skolan. De va asnice. Varmt. Vi tittade på student flak, fick lite öl och sånt över oss haha  :) Köpte skor också, vanliga lila tygskor från H&M. Kanske visar bild sen.  Puss!!


Sista inlägget med min macbook

Faaan!! :( :( :( Snart ska vi lämna tillbaka datan till skolan över sommaren. Har samling nu fast jag vet inte när vi ska göra det. Kommer kanske aldrig blogga mer på hela sommaren. Idag är det bad också, jag ska inte bada, har ingen bikini. Sen efter skolan ska jag till stan / tekniska en snabbis. Nä nu mst jag gå puss!!!!

Fett med ös, medvetslös, glor du på? såsa på!

lalallalaa

Sista dagen med min älskling

Imorgon ska vi lämna in datorn!
Fuuuckk ))): Kommer verkligen dööö...
Så jag gör lite saker som måste göras, laddar ner massa låtar och så vidare.
Gör en aaaastuuufff spellista till imorgon! Heheh ska spela musik på en klass grej me min brushas klass :)

En låt!:


I'm scared of breathing

Tjatja! Nu äre onsdag vilket betyder att jag snart ska dra till ridskolan :) Inte så jättetaggad men det är bara 2 ggr kvar och efter det slutar jag... Vem vet när jag nånsin kmr rida igen i mitt liv liksom? haha. Idag var helt okej. Tråkigt. Hade diskussion och matteprov och sen spela jag in en låt till Emil (musikpedagog). Vågar inte stå framför honom och sjunga :P Så jag har laddat upp en video på videofy.me som ingen får se !!! Annars drog vi till täby kyrkby och visinge och skolhagen skolan och va lite konstiga. Har köpt digestive choklad också.

En skitbra låt och en asbra video!:


Matteprov nu !!!


Grillat

Har nyss ätit världens godaste middag.. Hamburgare (hemgjorda såklart), och jag åt två stycken med massa saker på! Mums :) Sen grillade jag marschmallows! Yeah :D Sry för dålig webcam bild d:


Destroy what destroys you

Tjeeenaa!! Shit va jag e trött nu. Har världens tyngsta väska och de e sjukt varmt ute. :D Jag va i täby efter skolan me linnea och fille. Ville leta bikini och skor men hitta inga ska till stan nån gång i veckan. Aa iaf vi köpte chips popcorn läsk och satte oss i gräset vid fontänen där, galet nice vare. Men nu e jag hemma iaf  å ska titta så mkt ja kan innan jag lämnar tbx datan. Puss!


skola -.-

Tja alla! Nu  e jag i skolan och ska ha case. :P Igår gästbloggade linnea också, så jävla gullig hon e asså (: Idag efter skolan ska vi till täby. Jag kanske ska titta på skor eller nån bikini kanske om jag hittar nån. Fast det är rätt svårt för de finns aldrig i min storlek. Ps det är rätt varmt... har shorts och leggings och en tröja funderar på att bara ha shorts men ja vet nt d: Och en till sak ... Teaser traliern på Breaking dawn pt 1 har kommit ut :)
Ären bra elr .. Lite ja förstår nt vissa saker haha d:


gästblogg ffs

chachaaa, fjortisbloggarn mea hääär! haha jag drev , men ärligt så jag är fett happy just nu för en grej!
allt är fan bra i mitt liv , hihi. men ah ja blev så extremt bloggsugen så ja fråga lollo om ja
fick gästblogga och yes de fick ja, tack muppis! :)

förresten så har jag vart på grönan idag&igår med heddah, och jag träffade nathalie, moa, lemonia
(ellervadhonheter), alex, olivia, och säkert så var det någon mer? såg
även mimmi och massa andra, trevlansvärre!

men ah , min helg har varit fett me mys , nu är det skola imorgon vilket suger balle ! men jag får
äntligen träffa lollo iallafall, och alla andra sweeties! hihi de är fett naaajs, ah men det var typ de jag skulle
berätta. oh juste kan passa på att berätta att jag har redan fixat skolavslutningskläder, såjäklanajs ju! kommer
se lite bättre ut iår än förra,  herregud hur ja såg ut, pinsamt !  jag förändras för varje vecka typ ?
rätt galet , men bra typ :) hehe , men pusshey !  / mea

LOLLO , jag vill bara att du ska veta att du betyder grymt mycket för mig bästavän.
och du kommer vara en av dom få som kommer i första hand för mig, du är guldvärd vännen
och jag älskar dig som fan! du förstår mig verkligen, och man kan alltid lita på dig.
alla behöver en vän som dig, du har allt en vän ska ha gumman ! tvivla inte på det här.
du är så jävla snygg också! , jag är fett avundsjuk asså! ska vi byta utseende eller!? haha.


jag fucking döööööör , kolla värsta snyggingen!


Nationaldag

Heej :D Kom typ nyss hem från skavlöten me lilli. Vi solade galet och chilla osv. Men de va för kallt i vattnet för att bada haha (: Vet inte vad jag ska göra nu kanske ut och sola lite mer .. Hm.. Det är iaf sjukt varmt jag typ svettas ihjäl! De e skönt ute iaf :) Hejdå!

Fan va skönt de e att slippa vintern iaf! :D


Sun god

Tjeena :) Just nu e jag på altanen och solar :P har gjort det 50 minuter nu ska göra de till minst 2 iaf! Har laddat ner lite filmer också men det är så svårt att se nu när det är så ljust ute, skärmen blir så mörk. Asjobbigt :/ Så jag lyssnar på lite musik nurå och har tråkigt :P Byeee


lördag

hej alla :) e fett ledsen för nu har jag tittat klart på alla säsonger.. har sett alla 136 avsnitt :( Vet inte vad jag ska göra nu, kanske börja titta på en ny serie, eller titta på alla igen?
Nä nu ska jag iaf titta på någon film tror jag. Började på Black Swan igår men spolade bara fram till dom roliga sakerna för den va lite konstig... :P Puss hej <3

en timme senare...

är maten inte klar än :@ Är asa hungrig :/   
kände bara för att uppdatera bloggen lite hehe onödigt :P
pusshej :*

fredag

Heeej :D

E i sängen nu har nyss tittat klart på säsong 5 :) Snart ska jag ner och äta tacos d: Har solat lite idag också men bara lite för jag blir endå aldrig brun... De bara onödigt... De va typ 31 grader idag också ;O Herrå puss p:

Inte så mycket kvar nu. :)

Håller på att ladda ner femte säsongen, men det går seegt! Har väntat i nästan en timme.. Usch :P blev klar med fjärde för ett tag sen ;p Bloggar rätt lite för att jag inte har så mycket att blogga om .... Tittar bara liksom hela dagarna och speciellt nu när de e lov gör jag ingenting liksom. Men imorgon ska jag göra vääärsta stora grejen! Men jag säger inte ((((;
Puss!!

 


Svar:

 

Okej, jag är inte nåt mattesnille om man säger så... Men enligt linnea så räknar man alltig gånger först.. Alltså 2 x 2 först, (4) sen 4 + 2 + 2 + 2 = 10. :)

 



Tror jag ska slumra till lite i soffan.

Åh, ibland undrar fall jag borde bli kock. Min middag var den godaste. Är helt ensam också så jag kan skrika och sjungar hur mycket som helst, har nyss spelat in lite låtar som ingen !! kommer att få se :) Asså som jag sjunger på d:

Är klar med säsong tre med himym, håller på att ladda ner delar av säsong 4 men det går seegt.. har feta absinent besvär också, 3 saker... hhaha :) nä nu ska jag titta å jag kanske somnar åxo men de e mysigt i soffan :) pusss!!!


1 Juni

Tjena! As tråkig dag i skolan. Förutom att jag tittade på tv hela dagen. Sen hem en snabbis och sen till stallet och min mobil e paj och ingen kunde hämta mig ... Så jag fick GÅ till Lindholmen station, haha.. Tog typ aslång tid och sen fick jag vänta typ en halvtimme på tåget också. Men  nu är jag hemma. Ska göra pasta nu och värma kött färs sås... Inte särskilt god med köpt men bättre än inget. Köpte också 2 st sånna där juicer i påsar, ni vet? Haha var så jävla törstig.


my name is spelled s.c.h.t.e.k.a.r.n

chenachena lollos läsare, mea hääär! ska gästblogga här framöver typ, kanske
lite då & då. tänkte bara säga att jag sitter i plugget med lollo & julia och chillar fett.
idag ska jag hem efter plugget och testa mina shorts, galet najs ja vet, hihi. :$
sen kan ja passa på att säga att 28 891 av sveriges befolkning är efterblivna
som tror att 2 + 2 + 2 + 2 x 2 blir 16.

vet ni vad de blir? gissagissagissa, hih. ;$ nämen.
men äsch , pallar inte blogga mer , hörs! pussY.  / mea



HAHA , '' I laugh at  the idiots that picked 16 '' ,
och '' He only asks cause he doesn't know the answer ''.


Yesss :D

Haha det var rätt enkelt men jag chansade mest :) Fett niiiice
Missade också början så jag bara kryssa i lite saker random liksom :O
Fett glad !!!!


Gotta get down to the buss stop

God morgon alla, är typ dötrött men så äre. Onsdag idag, sista skoladagen den här veckan? Ledig torsdag-måndag, de e nice. Och jag längtar till fredag :) Men det är hemligt vad som händer då :) Nu måste jag gå till bussen, pusss!!

RSS 2.0